Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kettő közül melyik mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő közül melyik mellett döntenétek? N

Figyelt kérdés

Van 2 férfi.A kettő között dilemmázok,felsorolok pár dolgot mindegyikről,talán így könnyebb választani.A gond az nekem,hogy nem tudom a felsoroltak közül mik a legfontosabb dolgok,ami tényleg fontos egy kapcsolatban.Kettővel egyszerre nem mehet.

Első férfi : 13 évvel idősebb nálam,ő elhagyta az 50-et.Szokott inni,sok ismerőse van akikkel kocsmában találkozik,ugyanazokat az embereket ismerjük,közismert úgymond.Jól főz,rendszerető.Hirtelen haragú,sok veszekedésünk volt már,sok csúnya dolgot vágtunk egymás fejéhez,de szerinte rendbe hozható köztünk a dolog,viszont mindkettőnkben sok tüske van,sok balhé volt.Külsőleg tetszik,van kiállása,értelmesen tud beszélni,szex jó.Pénzzel nem tud bánni,nem tud takarékoskodni,mióta ismerem,nem ért el semmit igazán,hiába volt sok pénz a kezében.Ha ő nem lenne,elveszteném a biztonságérzetem.Nem tudunk sokáig,sok mindenről beszélgetni,nem nagyon érdekli mit mesélek.

Második férfi : 5 évvel idősebb nálam.Teljesen más mint az első férfi.Régóta egy helyen dolgozik,ahol már feljebb lépett,okos a szakmájában.Nem iszik.Vele jobban tudok kommunikálni,érdekli mi történt velem aznap,bensőségesebben is el lehet vele beszélgetni.Ő is hirtelen fel tudja kapni a vizet,de sokkal jámborabb mint az első,egymásnak még csúnya dolgokat nem mondtunk.Szex jó.Külsőre annyira nem tetszik,leginkább az,hogy nincs tartása,mintha nem lenne önbizalma,bizonytalan emberek között,bizonyos szitukban,összegörnyedt vállakból következtetek erre,nem húzza ki magát,nem érzem hogy igazi férfi lenne mellettem,aki meg tudna védeni.Jólelkű,nagyon segítőkész.Tud a pénzzel bánni,viszont sok a kiadása(közös hitel exével,gyerekei,hasonlók).

Nem egy főnyeremény egyik se,meg kell hagyni,de mindegyikhez kötődök érzelmileg.Ha egyikük nem lenne,biztos fájna valahol.Ami megvan az egyikben,nincs meg a másikban.Mi alapján kellene döntenem,ti mit szoktatok nézni a legjobban ?

2018. nov. 29. 23:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Legalább az elején legyen már szerelem, tűz, imádat, működjön a kémia.

Ez ha múlik is (fog), átalakulhat szeretetté.

De ez a dilemma, ez nem való semmire. Nem szereted egyiket sem, amit meg is tudok érteni.

Nem az a kérdés, melyikkel tudnál élni. Melyik nélkül nem??

Ugye, hogy mindkettő kiesett? (remélem)

Majd jön valaki, amikor nem lesz kérdés, vele, vagy nélküle. Várd, míg eljön.

2018. nov. 30. 04:14
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

"Nem egy főnyeremény egyik se,meg kell hagyni,de mindegyikhez kötődök érzelmileg.Ha egyikük nem lenne,biztos fájna valahol.Ami megvan az egyikben,nincs meg a másikban.Mi alapján kellene döntenem,ti mit szoktatok nézni a legjobban ?"

Megüresedett állásra keresel jelentkezőt? Amit fent leírtál, abból bőven lejön, hogy egyikhez se kötődsz semmilyen formában, max. attól félsz, hogy egyedül maradsz. Van így értelme?

2018. nov. 30. 06:37
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenkor azt szokták mondani engedd el mindkettőt, és keress egy harmadikat.
2018. nov. 30. 07:39
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
atyaég, és te szavazol...
2018. nov. 30. 07:48
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Ooo, te szegeny! Ez tenyleg borzaszto! Nincs mese, muszaj megtartanod mind a kettot, ha boldog akarsz lenni, es beszerezni egy harmadikat is! Koltozzetek ossze, igy harman-negyen! De lehet az is elrontana a kedved, ha nem kene tovabb gerinctelenul bujkalva atverni mindegyiket, mert hisz gondolom egyik se tapsikolna, ha megtudna, hogy a hianyossagait mas potolja.

Vagy keress egy ollot, es vagd ki mindegyikbol azt a reszt, ami neked bejon, igy elo tudnank olyat allitani, ami megfelel a vasarloi igenyeidnek!

Milyen szerencsesek ezek a fickok, hogy osztozhatnak rajtad! Tobbet er a te kisujjad korme mindegyiknel!

2018. nov. 30. 07:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Mindenképpen muszáj benne lenned egy boldogtalan, rossz kapcsolatban? Mindegy, melyiket választod, mindkettő másért xar hosszú távon.

Ha meg csak dugni akarsz, akkor válaszd azt, amelyiknek nagyobb a farka.

2018. nov. 30. 08:34
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

Egyiket sem. Egyiküket sem szereted, csak némi vonzalom van, és megszokás, azért hiányoznának, ha nem lennének. De semmi komoly érzelem nincs mögötte. Mintha valami 2 használati tárgyról kellene dönteni, ez ezt tudja ennyièrt, az meg azt annyiért, ti melyiket valasztanátok, melyik a jobb, melyik eri meg... Mindkét pasival olyan messze vagy a szerelemtől, mint Makó Jeruzsálemtől. Báán lehet tirmelyikkel maradnal is, eleve kudarcra van itélve.

Legyél kicsit egyedül, (nem az ördögtől való ám az), zárd le lelkiekben is ezeket a döglődő kapcsolataid, aztán majd lehet tiszta lappal indulni valaki mással.

2018. nov. 30. 08:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Örülök hogy feltettem a kérdésem,mert szerintem ez az első olyan,aminél segítettek a válaszok.Mivel 30-on felül vagyok,talán ezért kezdek ilyen megalkuvós lenni,ami nem jó,de olyanban se jó lenni,ami nem teljesen megfelelő.Szerelmes tényleg nem vagyok egyikbe se,csak ragaszkodok maximum.Beszélek mindkettővel.Köszönöm.
2018. nov. 30. 10:05
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
A megalkuvás nem kor függvénye. Ragaszkodni is csak azert ragaszkodsz, mert egyedül maradni nem akarsz. Röviden kapcsolatfüggő vagy. Érzelemmentes kapcsolatban nem érdemes letáborozni. Inkább pont hogy a "fiataloknak" még elmegy, eltengilengiznek egymással, aztán majd jön valaki komolyabb. De 30-on túl már pont hogy még jobban vesztegeted az időd. Az ilyen kapcsolatok nincs jövő kepük.
2018. nov. 30. 10:30
 20/25 anonim ***** válasza:

"nem érzem hogy igazi férfi lenne mellettem,aki meg tudna védeni" hát szerencsére most már olyan világban élünk, ahol nem támadnak ránk a mamutok amitől megkéne védenie valakinek minket. Szóval ezt a "nem tetszik benne" opciót ki is lőheted, attól, hogy valaki kicsit önbizalomhiányos emberek közt, a legjobban szerető pár lehet.

Ezen kivül te is tudod a választ.... az elsőt alapból kilőném.

De ha te nem tudsz dönteni, akkor ez annak a jele, hogy egyik sem kell igazán.

2018. nov. 30. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!