Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha ilyen lenne a pasitok mit tennétek?
A barátnőm már két este sírt és hogy ki van borulva miattam. Azt mondta váljak le szüleimről. Meg anyu ne főzzön arra ott van ő. (pedig ő csak segiteni akar.. )Azt gondolja ö irányít engem.
Vannak dolgok amik zavarnak olyan szokásai.. Mindig hibáztatja magat h ő a hibas úgyse jó nekem..ezert inkabb nem szólok értük kisse tavolsagtartobb vagyok vele, nem mondom mikor hova megyek csak teszem a dolgom stb..
Mondtam h minek mondjam el ha ugyis az a vege h ő a hibas..
Meg h ha szólok hozza mindig lecseszem vlmiert, erre mondtam neki h nekem vannak dolgok amik alapok h úgy kell csinalni..
Mondta h már rég hazaköltözött volna de szívből szeret es mindennek ellenere bujik hozzam.
Hát én pedig már kidobtalak volna és elhiztam volna!
N27
Én férfi létemre mondom, úgy kivágnálak mint a sz...
1. Ha Ő a párod, mi a frászért Anyád főz neked?
Terhes vagy, hogy segíteni kell?
Dehogy, anyuci kicsi papucs fia vagy!
2. Mi az, hogy elmész valahova, és nem mondod hova?
Nem együtt éltek?
Tipikusan önző sz...láda vagy!
3. Gondolom nem nagyon beszélgetsz a pároddal spontán mindenről, nem kérdezed meg minden nap milyen napod volt!
Ez elégé unintelligens viselkedés, mi a frászért hitegeted és engeded, hogy megalázkodjon amikor nem is szereted?
Szégyelhetnéd magad, az ilyen férfiak miatt szégyenlem sokszor, hogy én is férfi vagyok, és az ilyenek miatt általánosítanak a nők!
Más meg csak vágyakozik egy ilyen nőről!
Igazából az anyádtól át akarja venni az irányítást ő fölötted :D :D
Tudjátok a mondást: A férfiak szabadnak születtek, arra hogy azt csináljanak amihez kedvük van, a nők pedig arra születtek, hogy megpróbálják irányítani a férfiakat.
Azta, ez tök igaz most ide is.
Hat nezd. En pasi vagyok de oszinten. Anyad fozhet ha akar, ki o hogy megtiltsa ?
Ha o akar fozni fozzon jobbat, akkor azt eszed.
Az orokos sertodes meg normalis nalam is ihy van.
Elmegyek a kis kajaldaba elvitelre kajat venni akkor mindenbol kettot kell vennem.
Miert ?
Pl veszek rantottsajtot, rantotthust, es elhozom.
Itthon parom elkezd pofakat vagni hogy ra nem gondoltam. Miert ?
Mert o rantottsajtot akarna enni, biztos en is, es o nekem adna de akkor neki nem marad.
Igy nem egyszer csinaltam hogy 4-5 etelt valasztottam mindenbol duplan, ami maradt kidobtuk.
Azt meguntam hogy havi 2-300e ft az ebed :))
Ó a jó öreg "anyuci pici fia". Igazából nem is te vagy a hibás: Téged 40 évesen is anyád fog irányítani.
A hunyó az a nő, aki lábtörlőként tűri az ilyen pipogya "férfi" jelenlétét az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!