Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bentekerrels kérdése:

Lányok, titeket zavarna ha a pasitok megkopaszodna?

Figyelt kérdés

6 éve járunk, az elején rengetek haja volt, 2-3 év előtt gyorsan elkezdett kiesni a haja, ma már alig van neki, és még nincs 30 se.

Persze minden más szempontból jó a kapcsolat

2018. jún. 8. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, fogadd el. Mi meg majd elkezdünk őszülni és aztán rohanvást megyünk hajat festeni.
2018. jún. 8. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Így nem zavarna, hisz nem hirtelen a változás, folyamatosan hozzászoktam volna a látványhoz. Sajnos tapasztaltam, hogyha utoljára hajasan láttam a párom, majd x év múlva szakítás után újrapróbáltuk volna, zavart a hajhiánya.

Amíg együtt voltunk mikiegérbe kopaszodott meg, pedig sok haja volt, az kicsit sem zavart, pedig a rengeteg haja hullott ki..

Szerintem, ha az ember ott van, mikor történik, kevésbé furcsa a hatás.

2018. jún. 8. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez van, az én párom is kb. kopasz már 10 éve lassan.

Most 34, háromhetente letoljuk neki, hát most mit csináljunk, visszaragasztani nem lehet :D

Így is remek ember, a mosolya a mindenem, a pillantása, az meg hogy nincs haja, nagy ügy.

2018. jún. 8. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A férjem is peches, kb. 19 évesen elkezdett Mickey egér-szerűen kopaszodni. Ha őszinte akarok lenni, nyilván jobban állt neki, amikor volt még sok haja, dehát ez van. Az én mellem se olyan már, mint a szülés-szoptatás előtti időkben, ő se dob ki miatta. Sőt, idővel ráncosak is leszünk, ilyen az élet.

N30

2018. jún. 8. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Mondok jobbat. Én nő vagyok és a derékig érő hajam toltam le 2 mm-re. Mert csak úgy. :) Most kb 5-6 cm és az első döbbenet után mindenkinek tetszik. Igen... még a pasiknak is. ;)
2018. jún. 8. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
2 cikket is olvastam ahol áttörést értek el a hajbeültetés terén amik sokkal jobbak mint a mostaniak kb még 10 évet kell kopasznak látnod mert akkor kerülhet közforgalomba
2018. jún. 9. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
5. nem semmi, megnéztelek volna, kár, hogy nem ismerlek és nem ismertelek akkor :)
2018. jún. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!