Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha a pasitok megkopaszodna?
6 éve járunk, az elején rengetek haja volt, 2-3 év előtt gyorsan elkezdett kiesni a haja, ma már alig van neki, és még nincs 30 se.
Persze minden más szempontból jó a kapcsolat
Így nem zavarna, hisz nem hirtelen a változás, folyamatosan hozzászoktam volna a látványhoz. Sajnos tapasztaltam, hogyha utoljára hajasan láttam a párom, majd x év múlva szakítás után újrapróbáltuk volna, zavart a hajhiánya.
Amíg együtt voltunk mikiegérbe kopaszodott meg, pedig sok haja volt, az kicsit sem zavart, pedig a rengeteg haja hullott ki..
Szerintem, ha az ember ott van, mikor történik, kevésbé furcsa a hatás.
Ez van, az én párom is kb. kopasz már 10 éve lassan.
Most 34, háromhetente letoljuk neki, hát most mit csináljunk, visszaragasztani nem lehet :D
Így is remek ember, a mosolya a mindenem, a pillantása, az meg hogy nincs haja, nagy ügy.
Nem. A férjem is peches, kb. 19 évesen elkezdett Mickey egér-szerűen kopaszodni. Ha őszinte akarok lenni, nyilván jobban állt neki, amikor volt még sok haja, dehát ez van. Az én mellem se olyan már, mint a szülés-szoptatás előtti időkben, ő se dob ki miatta. Sőt, idővel ráncosak is leszünk, ilyen az élet.
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!