Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ember passzolna hozzám?
Friss kapcsolatban vagyunk. A párom a honvédségnél dolgozik. Érzelmi téren elég sivár, bár tud az lenni ha akar.
A sztori hogy megbuktam nyelvvizsgán és annyit írt hogy gratulál és egy röhögős fej.
Nekem ez rosszul esett. Sokkal lazábban kezel dolgokat mivel az ő munkájában sok durvaság történik.
Legyek megértő?
Most kezdjen el sírni? :D Vagy mi? De őszintén-komolyan.
Öltözzön feketébe és gyászoljátok együtt a sikertelen vizsgát?
Ne mááár... :)
Nem sikerült... és akkor mi van baccki?
Majd legközelebb sikerül. Nem dől össze a világ.
Ezt ő is így gondolja. Ennyi- .
Figyu:
Gratulálok! :D
#5 Ilyen nincs :DD
Lehet a párom ő a főnököd :P
#6 Tesók közötti oltogatás nagyon nem ugyanaz, mint amikor a párod visszaír röhögve, hogy gratulál a kudarcodhoz. Leírni is rossz ezt, hát még megélni milyen lehet. Ez nem nebántsvirágság témakör, hanem az alapvető érzelmi intelligencia hiánya a férfinál. Honvédség ide vagy oda.
Kérdező, ez nem fog változni. Beszélj vele, lehet fogalma sincs arról, hogy ezzel téged megbántott. Ha nem akar ezen változtatni (ha ép a lelke és szeret téged, fog), akkor nem illetek egymáshoz. Van ilyen.
Ez nem is katona. Óbégatva lenyomattattam volna veled 100 fekvőtámaszt, utána menetelsz 10km-t a hóban, utána dagonyázol pár hosszt a sárban, oszt' így buktyá' meg legközelebb. :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!