Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom gyanakodni? Miért csinálja ezt?
Ne téged nézzen le hanem nézzen tükörbe és lásson a tükörben egy szar embert aki el akarja hagyni a feleségét és kisbabájának azt akarja hogy apa nélkül nőjön fel.
2018. nov. 23. 06:29
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem ez nagyon fáj,mivel én is apa nélkül nőttem fel. Ő meg nem csonka családból jött. De szó szerint ma leköpött és nem akarom részletezni hogyan sértett meg a testem véget😑😶 Még korán reggel is ..
3/13 anonim válasza:
Menekülj attól a roha.déktól. Ne várd meg míg lelkileg tönkretesz téged is aztán a gyereked is. Nem normális az ilyen. Az is jobb ilyen esetben ha apa nélkül nő fel, nem sérül lelkileg sem testileg.
Az ilyenből szokott jönni a testi bántalmazás is.
2018. nov. 23. 06:59
Hát ha leköpött és így megaláz akkor valóban a legokosabb döntés volt futóruhát rendelni. Gratulálok! Az ilyenek miatt kéne a gyerekvállalást minimális értelmi szinthez kötni. Ha jól megver, szerintem vegyél egy menő futócipőt is!
2018. nov. 23. 08:03
Ilyen, aki önbecsülésedet, önbizalmadat leépíti, ezekkela kijelentésekkel megaláz, jobb is ha elhagy. :-(
Senki nem érdemli meg, hogy ilyeneket mondjanak neki, így bánjanak vele.
Sajátmagával van valami baja és ilyen csúnyán vezeti le.
2018. nov. 23. 08:09
És mire gyanakszol, világ legokosabbja..?
2018. nov. 23. 09:23
7/13 A kérdező kommentje:
6/6 A világ legokosabb embere biztos te lehetsz ... Ha nem tudod ilyenkor mire gyanakodhatna egy nő.... de igen látom a te agyad szintje ezt nem tudja felemézteni.... még ha a ki se írom mire... más tudja ....
Off de egy ilyen kapcsolatba miért vállaltok gyereket?? Nem hiszem hogy csak abban az 5 hónapban lett ilyen.
2018. nov. 23. 10:14
Dehogy fog elhagyni, hol találna magának még egy ekkora lábtörlőt? Ha egy kicsi eszed lenne, te hagynád el, ráadásul fénysebességgel, de neeem, inkább hagyod, hogy egy kapcarongyként kezeljen és még a gyereked is jól megtanulja ezt a családi mintát, aztán az ő élete is el lesz cseszve. De téged nyilván nem érdekel, milyen élete lesz egy ilyen "apa" mellett a gyerekednek, csak a hulladék faszikád maradjon meg és hadd alázzon kedvére..
2018. nov. 23. 10:24
Nem fog elhagyni. Egyik kolleganőmmel 30 évig (!) művelte ezt a férje. Soha nem értettem, hogy miért nem lép ki az a kretén f...sz a házasságból, és hagyta volna a kolleganőmet és a gyerekeket (két gyerek). Aztán én is arra jutottam, hogy ILYET nőben még egyet nem talál, akivel ezt megcsinálhatja. Azért volt benne izgalom is, egyik nap két ököllel ütötte a kolleganőm arcát, másik nap kapott egy smaragd ékszer szettet. Kb ez ment kétnapi váltásban.
végül 30 év házasság után hagyta ott a pasi. Ő azóta is köszöni, jól van, korban hozzá illő új felesége van, akit a tenyerén hordoz. Kolleganőm pedig az élete romjain ül.
Lépjél, kedves Kérdező.
2018. nov. 23. 10:35
Kapcsolódó kérdések: