Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes leszek-e valaha tartós kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy eddig amikor megtetszett vki és elkezdünk járni egy két hét után meguntam. Ezért mindenkivel kavarni akar5tam ez után, de mondták, hogy ők inkább járnának és én meg nem akartam ezért elhagytak. Jön olyan akivel sokáig leszek együtt, mert most is van egy 2hetes kapcsolatom de már azon gondolkozom, hogy hogyan tüntessem el magam mellől =/2010. jún. 26. 14:45
1/3 anonim válasza:
az igazi... én is ilyen voltam... de aztán jött az igazi és más pasira rá sem bírok nézni:)
2/3 anonim válasza:
Korod? ha 15-25 között vagy semmi gáz nincs ezzel, mondjuk efelett már elgondolkoztató...
3/3 A kérdező kommentje:
14 :D akkor 15 alatt:| ezmilyenmár? : D
DOBNI AKAROM A PASIM =SSSS
2010. jún. 26. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!