Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti kapcsolatotokban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti kapcsolatotokban hogyan kezelitek az anyagiakat?

Figyelt kérdés
Miért pont úgy?
2018. nov. 22. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is közös kasszán vagyunk. A legtöbb hobbink is közös, ami külön van, az meg nem igényel állandó jellegű kiadást, ha van is valami, azt meg tudjuk beszélni, nem számoltatjuk el egymást semmi miatt. Jól keresünk, sőt, de nem azt nézi egyikünk sem, hogy ki mennyit ad bele, hanem a végösszeget ami a számlánkon gyűlik, mert abból tudjuk csak építgetni a közös életünket.
2018. nov. 22. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Közös kassza 20 éve. Megy a szekér előre, jól élünk. Egy család vagyunk, nincs én pénzem, te pénzed. Mindkettőnknek van saját hobbija (nem is olcsó), de nincs belőle veszekedés. El se tudom képzelni máshogy
2018. nov. 24. 06:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Albi szamlak kozosek :) kaja mikor ki fizet programokon is soha nem kert szamon es en sem ot. Mindkettonknek megvan a maga dolga amire szivesen kolt...

korabban mikor hozzakoltoztem es nem volt munkam pedig mindent o fizetett, telefonszamlamtol kezdve, kocsim koltsegeiig, ruhat ha szerettem volna... soha nem felejtem el Neki es a csaladjanak rengeteget segitettek sokszor eron felul. 💗

Csaladomban nagyon nagy hangsuly van azon hogy ki penze ki fizette egy darab joghurtig szamon kernek rajtad mindent. En ezt mig szuleimmel eltem mindig is ruhelltem es ahogy lehetosegem adodott ra el is jottem......

Anyukam es Apukam nem kozos kasszan van hanem Anyukam kezeli nagyon rosszul kettojuk fizeteset. Leheto leges legrosszabb es raadasul szemelyisegebol adodik hogy tanacsokat sem fogad el illetve hibait sem latja be hogy 700ezer forintbol ketten nem elnek meg ugy hogy “szo nelkul” jusson mindenre meg ne legyen rinya hogy “honap vege van”.

En ezt lattam es tanultam mas hulyesegeibol es egyaltalan nem igy oldom meg a problemakat vagy az anyagi dolgokat.

21/n

2018. nov. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!