Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, a parod ezt tenne veled egymas utan többször?
Jezusom, es meg en azon nyavajgok hogy a pasim miert nem hiv fel.
Szerintem rsasz napja volt lehet de attol siman talizhattatok volna vagy megvigasztalhattad volna, nekem ez pl borzalmasan esne. Nem tudom te hogy birod ki minden elismeresem neked
Ugye eza szokásos járassuk le a nőket kampány része ma is.
Melyik anya utazgat heti kétszer bárkihez is, brrr.
Tényleg csak nekem nem normális hogy jócskán felnőtt, esélyesen legalább harmincas emberek évekig távkapcsolatban élnek? Ebben a korban szerintem ha záros határidőn belül nem fejezi ki valamelyikük (vagy mindketten) a közös városba költözési szándékát, értelmetlen belemenni.
Mi lett volna ennek a jövője? Ő fogorvosként ha jól keres, nyilván magánpraxisa (is) van, azt hülye lenne ott hagyni. Te ha kvázi egyedülálló anyuka vagy, akkor nyilván van valami egész jó állásod, kialakult társadalmi védőhálód (anyu, apu, tesó, barátnő, megértő főnök, bevált bébiszitter, mindenegyéb), a gyereknek van egy kialakult közege, foglalkoznod kell az ő jólétével is.
Melyikőtök és mikor pakolt volna fel ezek ellenére és költözött volna a másikhoz? Vagy egy ilyen látogató kapcsolatban éltétek volna le az életeteket? Annak megint csak semmi értelme, nem vagyok én ellene a szexkapcsolatnak, de arra alkalmas delikvenst lehet a városon belül is találni.
Tulajdonképpen azt akarom ebből kihozni hogy azon kívül amit előttem leírtak, sokkal mélyebbről is problémás volt ez a kapcsolat, és nagyon jól tetted hogy véget vetettél neki.
Hát kérdező...ezt most rendesen fájt olvasni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!