Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, a parod ezt tenne veled egymas utan többször?
Figyelt kérdés
Parommal tavkapcsolatban elünk es heti ketszer utazok hozza.Az ut oda vissza 100 km.Azert nala talizunk, mert en a szüleimnel elek, ö egyedül.A lenyeg, hetfön elutaztam hozza, 2 re volt megbeszelve.Delben felhiv, hogy megse menjek be, mert neki rossz kedve van.Egyreszt kapott egy 30.000 Ftos rendörsegi büntetest, masreszt jegkaparo helyett parfümmel kaparta le a szelvedöjet, megrepedt a szelvedö, ez plusz 50.000 Ft a csere.De fogorvos, es nagyon jol keres,ezt csak en mondom zarojelben.Erre en mondtam neki, hogy mar elutaztam miatta, mar nala vagyok a varosban,csak azert mentem korabban, mert 2 ig beterveztem egy vasarlast.Erre ö azt mondta, arrol ö nem tehet, idöben szolt,hogy igy nincs kedve velem talalkozni.Menjek vissza haza.Persze az utazasi költesegeimet egyedül allom evek ota.Ezt nem elöször jatsza el velem, csak akkor valami masik indok miatt kellett hazamennem.Nekem van egy fiam, akit ilyenkor miatta mas visz haza az ovibol, tehat le kell szerveznem, hogy egyaltalan el tudjak hozza jutni.Mi a velemenyetek erröl?2018. nov. 21. 14:51
11/35 anonim válasza:
"jegkaparo helyett parfümmel kaparta le a szelvedöjet"
Értelmi fogyatékos, vagy mi? :D
Amúgy adnék neki tippeket, hogy mivel szórakozzon helyettem...
Egyébként is, milyen kapcsolat az, ahol elküld csak azért, mert "rossz kedve van"?
12/35 anonim válasza:
Azt , hogy most se találtál apukát. ^#
13/35 anonim válasza:
Milyen praktikus! Ingyen házhoz jár a punci, és annyit se vár érte cserébe, hogy embernek tekintsék!
Hát nem tudom, mit tudhat az a pasi vagy hogy néz ki, ha megéri ilyen szinten megalázni magad a farkáért, akkor kipróbálnám. Elérhetőséget dobsz?
Van pénzem vonatra.
14/35 A kérdező kommentje:
Kidobtam nagyon durvan......Csak erdekelt a velemeny...ennnyi
2018. nov. 21. 15:09
15/35 anonim válasza:
Hát ha valaki szereti a másikat, akkor az nem mond olyat, hogy nincs kedve velem találkozni. Ettől kezdve egyértelmű a szitu. Nem is értem, hogy te még miért nem vetted le.
16/35 anonim válasza:
Hol hagynám már én a gyerekemet ,mert épp férfi után utazgatok.Na hogyne!!! Tinikorba csinálnak ilyeneket.Szerintem nem tervez veled komolyan,máskülönben már tett volna érte,hogy együtt legyetek
17/35 anonim válasza:
Idomitott hazhoz jaro ingyen puncit csinaltal magadbol, es most csodalkozol hogy ugyis kezel.
18/35 anonim válasza:
Jol tetted hogy kihajitottad, ennel a kretennel csak jobbat talalhatsz.
19/35 anonim válasza:
Ráadásul az utazgatásra elbszott pénzt is költhetnéd a gyerekedre.Gondolom ha anyudnál laksz,nem vagy eleresztve.Elveszed a pénzt a gyerekedtől egy olyan férfi miatt,aki semmibe se vesz.Te anya vagy és a gyerekednek kellene lennie az elsőnek.Ha megtudtad csinálni,akkor vállalhatnád a következményeket.
20/35 anonim válasza:
Azért van vele mert a fogorvosok jól keresnek :) lol ez érthető.
Ez szex kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!