Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első szerelemből lehet sírig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelemből lehet sírig tartó? Én személyszerint túl ragaszkodó vagyok és nagyon tudom szeretni ŐT. Volt már ilyen a világon hogy elsőből utolsó?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 11:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

nekünk muszáj néha külön utakat járni mert kéthetente és a nyáron 3 hétig apánál kell lennem:S fogalmam sincs hogyan fogom Nélküle kibírni.

amúgy én 16 éves lány vagyok és Ő 21 fiú és mivel neki nem én vagyok az első csak abban hogy az első nagy szereleme nekem pedig teljesen az első. Fél hogy nem éltem ki magam és hamar vége lesz de azt mondtam hogy mivel lenne jobb egy hitetlen szétszaggatott szív? Mikor így teljesen Őt szeretem persze ezzel nem mást akarok megszégyeníteni ne értsétek félre.

2010. jún. 26. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!