Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért turkál folyton a barátnőm a számítógépemben és a böngészési előzményeimben?
Ez így durva!
Nekem ez azonnali szakítást vonna maga után.
De TE ENGEDTED ODA a gépedhez, innentől mi okod a háborgásra? Meg a válaszolók...normálisak?
Kölcsönadom valakinek a gépem -> használja -> ezért ki kell dobni.
F**k logic
Azért engedte oda, hogy a barátnő a saját dolgait intézze. Szerinted ebbe belefér, hogy módszeresen áttúrja a gépet és belenéz privát accountokba?
Inkább ez a f**k logic, nem gondolod?
Ha én valakinek odaadom a laptopom, akkor azért, hogy azt nézzen rajta, amit akar.
Ha annyira rejtegetni akarok valamit, akkor:
- nem adom oda a gépem senkinek
- odaadom, de külön felhasználóval
- törlöm az előzményeimet
- eleve inkognitót használok a "ciki" dolgokhoz
Nem kell nagy ész ezekhez.
Ha egyiket se teszem, és még a kezébe is nyomom valakinek a gépem, hogy "tessék, használd", akkor benne van a pakliban, hogy belenéz az előzményekbe, akármi miatt, és szerintem bele is fér. Volt hogy én is kerestem a párom előzményeiben cikket, amit együtt olvastunk, mikor odaadta a gépét. Tutira pokolra fogok jutni. :DD
Nekem nem fér bele.
Barátnőm is mutatott már cikket a gépén, közben ő elment zuhanyozni. Ott voltak megnyitva a füleken a privát és céges emailjei, facebookja, stb. Eszembe sem jutott áttúrni, és ezt fordítva is elvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!