A számítógèpemben a CPU 100%-on pörög. Többi lent!?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy szamítógèpet,feltelepítettem a win10-et, aztán böngèszőt, vírusírtót stb s már akkor is csúnyán csinált a processzor, de akkor mèg nem nèztem meg,hogy hány százalékon van a CPU. Később mikor egy játékot telepítettem nèv szerint "Fortnite" akkor bizony már mondom ez így biztos nem okès,hogy olyan mintha egy traktor menne itt mellettem, feladatkezelőben mikor megnèzem hát 100%-on van a CPU a kis fortnite telepítőtöl, szerintem ennyit nem kéne így befosnia. Egyébként a gèpről nèhány adat: I5-8400 6Mag 2.8GHz, 8GB DDr4-es RAM, GTx 1050Ti 4GB. Valaki tud tanácsot adni? Előre is köszönöm szèpen.2018. aug. 3. 23:03
1/3 anonim válasza:
Először is rossz kategória.
Másodszor: windows 10 a telepítés után hajlamos illesztőprogramokat, windows updatet stb.. telepíteni.
Ezeknek a dolgoknak utánanéznék..
Egyébként milyen vírusírtót raktál fel? Néhány simán meg tudja fogni még az i5-8400-at is
2/3 A kérdező kommentje:
Avastot telepítettem, eddig nem volt vele soha problémám.
2018. aug. 4. 00:57
3/3 anonim válasza:
Egy időben én is használtam azt de úgy vettem észre, hogy a Windows 10nél nem a legjobban muzsikál.
Nekem speciel elég a beépített Windows Defender is.
Nem kell megbízhatatlan forrásból telepíteni és akkor nincs probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!