Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem a fiúnk barátnőjét bámulja?
Imádom ezt az egészséges hetero pasi dumát. :-) Mintha ezzel mindent meg lehetne magyarázni, a férfiaknak ez jár.
Én is hetero nő vagyok, nyilván mindig a férfiak fognak vonzani és elismerem, ha valaki jól néz ki, de nem fogom a társamat megalázva bámulni előtte egy másik pasit. Mert illetlenség. Alapból bámulni BÁRKIT durván bunkóság. Teljesen mindegy, hogy idős, fiatal, férfi, nő, gyerek. Az pláne undorító, hogy a gyerekem párját bámulom. Primitív ösztönlénység.
Mennyi idő míg az is egészséges hetero szokás lesz, hogy dugjunk össze-vissza mindenkivel, mert megérdemeljük, ez jár, mindenki, aki egészséges megteheti.
Amúgy meg gusztistalan, hogy azt nevezi valaki egészségesnek, hogy hetero. Mintha a homoszexuálisok betegek lennének.
nézd meg az Amerikai szépség c. filmet.
nem lennék meglepve, ha a férjed is arra vágyna, mint a filmbeli pacák.
szerintem életközépi válsága van, ilyenkor bolondulnak meg a ropogósabb, fiatal csirkékért.
vigyázz, nehogy szeretője legyen, nem is ez a lány, hanem egy hasonló valaki.
Illetlen viselkedés, de azt a kultúra határozza meg. Biológiailag természetes és normális, hogy vonzónak találja.
Na most lehet vérig sértődni és lepontozni. Kár, hogy leszarom.
# 13
Nincs itt királylány te agyhalott, csupán egyesek képesek guvadt szem és bármulás nélkül jelen lenni a párjuk mellett.
Tudod van különbség a között, hogy van szemed, és aközött, hogy idézem "a szemét alig tudja levenni róla, bámulja," Nyilván ő is használjam és én is.
Szemem nekem is, és a páromnak is van, de szerencsére ő pl nem egysejtű primitív véglény, mint egyes, magukat férifként csúfoló egyedek, akik minden xaros tettük miatt amögé bújnak, hogy ők megtehetik, ösztön. ;););)
Remélem így érthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!