Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törődnek (vagy alig) mostanába a fiuk a barátnőjükkel? :S
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 21:50
11/20 anonim válasza:
mert a lányoknak ilyen fiúk kellenek...
12/20 anonim válasza:
Én tudom a választ. Ami így szól: Ha találsz majd egy olyan pasit, akit igazán érdekelsz és mit ad isten beléd is szeret, akkor nem fog ilyenen járni az eszed. Mert annak esze ágában sem lesz elhanyagolni. Ki lehet az olyanokat szűrni egy idő után, akik csak szórakoznak veled. Ebből van több, de azért reménykedni még lehet.
14/20 A kérdező kommentje:
17/L miért?
2010. jún. 25. 22:24
15/20 anonim válasza:
Ezt én sem tudom. De én mindig törődtem vele mégis elhagyott. és az olyanoknak akik meg nem törődnek velük, mindig van barátnőjük és a lányok futnak utánuk:S sajnos ez van.
17/F
16/20 A kérdező kommentje:
akkor ugyanugy vagy mint én..:):S csak te fiuba..:)
2010. jún. 25. 22:41
17/20 anonim válasza:
nem írsz privit?:D beszélgethetnénk.
18/20 anonim válasza:
AZÉRT MERT MINDEN EGYES KI*BASZOTT NŐ KU*RVA
YEEEEAAAAH!
20/20 anonim válasza:
Mert csak a számítógépes játékok,a foci,a szex,csak ez megy! -.-"
Alig van normális pali:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!