Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül mostanába?
Figyelt kérdés
Mostanság nem tudok 1 fiúval se nagyon összejönni :/ mert a városban akik tetszenek mind egósok meg "nőcsábászok" és a nálluk idősebbeket is leveszik a lábukról :(...pedig nem vagyok csúnya se vékony is vagyok ... :/..és a kisugárzásommal sincs szerintem nagy baj mert sokat mosolygok, nevetek :( segítsetek ,ötleteket kérek hogyan változtassak ezen :S!2011. júl. 18. 23:39
3/4 anonim válasza:
azért mert az kell ami elérhetetlen, tipikus női dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
maa töltöttem be a 15. élet évemet :/ ja és az 1.nek: van kutyám xDDD őőő nem elérhetetlen :O x )
2011. júl. 19. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!