Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mostanába minden más mint az elején
Figyelt kérdés
már régóta vagyok a barátnőmmel, és amikor még nem jártunk, meg amikor összejöttünk, az elején mindig rengeteget beszéltünk, msn en is tök sokat irtunk egymásnak. Ha élőben, rendesen együtt vagyunk, akkor jó minden, de msn meg facebookon alig ir . :S 5percenként valami, és ennyi. Miért van ez ? :( én szeretném ugyanúgy mint "régen" de nem megy :( nagyon szeretem, csak keveset tudunk együtt lenni, ezér marad hogy gépen beszélünk, de ott nagyon keveset :(2011. máj. 8. 10:58
1/1 anonim válasza:
Üdv. Ne legyél kiakadva, az msn meg a facebook személytelen. ennyi az egész. nem arra való, hogy a pároddal beszélgessetek. ha nagyon csak gépnél tudtok beszélni, akkor vegyetek webcam-ot és skype, vagy msn videóhívás. az személyesebb, és ott nem 5 percenként írnátok egy szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!