Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el hogy én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy én nem akarok majd esküvőt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel még nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk,de már felvetődőt benne hogy esküvő is legyen egyszer.Én nem hiszek ebben,meg amilyen pénzekbe kerül,hiszen ő nagy esküvőt akar,abból én tudnék venni egy erősebb kocsit is.Sose hittem a házasság intézményében mert nem köti jobban össze az embereket.Alapból ha az ember pl nem hű az házasság után se lesz az.
2018. nov. 13. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

#10 Szerintem inkább olvasd el a későbbi reakcióját.

Sok mindennek neveznék egy olyan embert, aki szerint egy "tőle jobb pasi" miatt a barátnője egyből dobná őt, csak racionálisnak nem.

A kérdező infantilis.

2018. nov. 13. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
A hazassag jogi kategoria. Mas az orokles es egy csomo dolog. Ha csak egyutt elsz valakivel, akkor jogilag nem kozeli hozzatartozod.
2018. nov. 13. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Te magában a párkapcsolatban nem hiszel? Mert aki eltudja képzelni azzal akivel van, hogy élete végéig együtt lesz, annak a házasság csak egy plusz "buli" amit a szeretteivel tölt.

Nem baj ha autót akarsz venni, de a kettő miért is zárja ki egymást?

Szereted a lányt? Barátod ő? Vagy csak egy idegen, aki jól néz ki melletted? Baromira nem mindegy. :D

2018. nov. 13. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Te mit reagáltál erre? Ha nem akarsz esküvőt, minél előbb tisztázd vele.
2018. nov. 13. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
A lehető leghamarabb, és legőszintébben mondd meg neki, hogy te nem akarsz házasodni, ne pocsékold az idejét egy számára esetlegesen jövőtlen kapcsolatra, ne hitegesd azzal, hogy majd ha eljön az ideje, majd ha ez lesz, majd ha az lesz, hogy majd elveszed x év múlva stb stb...... Az nagyon patkány dolog, hogy a pasi csak lapít a kapcsolat során és tereli a témát, vagy netán ígérget, de eszében sincs feleségül venni a párját. Az egy dolog, hogy TE nem akarod, hogy egy család legyetek, egymás törvényes hozzátartozói hivatalosan is, de őt ne akadályozd meg azzal, hogy becsapod. Amúgy a te döntésed, nincs azzal baj, ha nem akarsz házasodni, nem mindenkinek való, de tartsd tiszteletben azt, ha a párodnak erre igénye van, legyél őszinte, és nem utolsó sorban korrekt vele szemben. Ne verd át.
2018. nov. 13. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

15. vagyok...

Elolvastam a válaszaidat. Hát hallod, neked tényleg nem való házasság, de még kapcsolat se. Tök feleslegesen vagy ezzel a lánnyal, bizalom nulla, kommunikáció nulla, és van egy olyan érzésem, hogy simán elsunnyognád ezt a témát is addig amíg csak lehetséges, csak hogy rendszeres szexhez juss. Te nem a házasságban nem hiszel, hanem abban, hogy léteznek őszinte, hűséges és boldog párkapcsolatok.

Egyébként megsúgom, hogy a házasság is, és a kapcsolat is csak annyi amennyit az emberek beletesznek. Se több, se kevesebb. Csak a házastársad a hozzátartozód, a barátnődnek meg hivatalosan senkije nem vagy. Marhára nem mindegy milyen jogaid vannak.

2018. nov. 13. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
"A házasság a hűségről szól" Ezt ki mondta?!? Mert NEM igaz. Az, hogy a házasságnak összetartó ereje van igaz lehet anyagilag, jogilag, és főleg lelkileg! De ezt meg kell érteni! Ehhez érni kell! A házasság választás, döntés, felelősség!!! Ja és a házasság nem önjáró, melózni kell érte!
2018. nov. 13. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
6# hát elég szar életed lehet. Kár is neked bármit mondani. Sajnállak.
2018. nov. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!