Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy én nem akarok majd esküvőt?
#10 Szerintem inkább olvasd el a későbbi reakcióját.
Sok mindennek neveznék egy olyan embert, aki szerint egy "tőle jobb pasi" miatt a barátnője egyből dobná őt, csak racionálisnak nem.
A kérdező infantilis.
Te magában a párkapcsolatban nem hiszel? Mert aki eltudja képzelni azzal akivel van, hogy élete végéig együtt lesz, annak a házasság csak egy plusz "buli" amit a szeretteivel tölt.
Nem baj ha autót akarsz venni, de a kettő miért is zárja ki egymást?
Szereted a lányt? Barátod ő? Vagy csak egy idegen, aki jól néz ki melletted? Baromira nem mindegy. :D
15. vagyok...
Elolvastam a válaszaidat. Hát hallod, neked tényleg nem való házasság, de még kapcsolat se. Tök feleslegesen vagy ezzel a lánnyal, bizalom nulla, kommunikáció nulla, és van egy olyan érzésem, hogy simán elsunnyognád ezt a témát is addig amíg csak lehetséges, csak hogy rendszeres szexhez juss. Te nem a házasságban nem hiszel, hanem abban, hogy léteznek őszinte, hűséges és boldog párkapcsolatok.
Egyébként megsúgom, hogy a házasság is, és a kapcsolat is csak annyi amennyit az emberek beletesznek. Se több, se kevesebb. Csak a házastársad a hozzátartozód, a barátnődnek meg hivatalosan senkije nem vagy. Marhára nem mindegy milyen jogaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!