Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el hogy én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy én nem akarok majd esküvőt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel még nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk,de már felvetődőt benne hogy esküvő is legyen egyszer.Én nem hiszek ebben,meg amilyen pénzekbe kerül,hiszen ő nagy esküvőt akar,abból én tudnék venni egy erősebb kocsit is.Sose hittem a házasság intézményében mert nem köti jobban össze az embereket.Alapból ha az ember pl nem hű az házasság után se lesz az.
2018. nov. 13. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
A lényeg, hogy minél hamarabb és minél őszintébben (=ne ígérgess neki, hogy majd egyszer talán). Ne pocsékoljátok egymás idejét.
2018. nov. 13. 12:49
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Én hiszek a házasság szentségében és ezt a kapcsolatok elején tisztázni is szoktam. Persze férfi lévén nekem könnyű dolgom van, nem sok nőt ismerek, aki ne házasodna örömmel. :D

Kompromisszumot kell kötnötök. Te nem akarsz megházasodni, ő igen = neki le kell mondania a házasságról.

Ez így nem túl igazságos, dehát ez van. Add meg neki a lehetőséget, hogy eldöntse, akarja-e így is folytatni.

2018. nov. 13. 12:51
 3/18 anonim ***** válasza:
98%

Mikor mondta, hogy ő ilyen meg olyan esküvőt szeretne, akkor mit reagáltál? Akkor kellett volna mondanod, hogy te meg nem szeretnél.

(Mi ez a "nem hiszek benne" szöveg amúgy? Ez nem valami természetfeletti dolog, nem hit kérdése, ez egy szerződés. :D Oké, ha valaki nem akarja, de ezt a dumát sose értettem.)

2018. nov. 13. 12:51
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Én rá szoktam azért erre kérdezni. Mi pl beszéltük, hogy a házasságot én fontosnak tartom, de az esküvős rongyrázást nem, a 2 tanús verzió is tökéletes nekem. Végülis egy pici esküvőnk volt, nem is volt drága és jó buli lett belőle. De ezt csak úgy tudtuk egyeztetni hogy előre őszintén megbeszéltük.
2018. nov. 13. 12:53
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Szoba hozza, te meg elmondod a velemenyed. Majd kezd ezzel valamit.

Ugy birom h valaki ezt parkapcsalatnak nevezi, amikor egyszeru dokgokrol se tudn beszelgetni azzal, aki elviekbe a parjuk...

Halal gaz.

2018. nov. 13. 12:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Úgy nem hiszek benne,hogy az embereket nem köti jobban össze.Most egy ismerős példája.Hiába van egy kedves felesége attól eljár k..rvázni.Elvileg a házasság a hűségről szól.Na már most én úgy gondolom ha a barátnőmnek csapná a szelet egy tőlem jobb pasi tuti dobbantana vele.Most lehet mondani hogy nem bízok benne,de szerintem ez az igazság.Ha akad egy jobb mindenki lelécel és nem csak munka területén van így hanem párkapcsolatokban is.
2018. nov. 13. 13:02
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

"én úgy gondolom ha a barátnőmnek csapná a szelet egy tőlem jobb pasi tuti dobbantana vele"

Uramisten, minek vagy vele? Döbbenet, hogy ilyen f0$kupacokra az emberek képesek azt mondani, hogy "kapcsolat".

2018. nov. 13. 13:09
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Te hiszel a házasságban, és a feleséged a kocsid. költsd rá a pénzed, s hagyd békén ezt a lányt.
2018. nov. 13. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Te nem a házasságban, hanem a kapcsolatokban nem hiszel. Így sajnos nem sok értelme van párkapcsolatban élni.

Ennél talán nagyobb élmény egy önkielégítés. A kezed nem csal meg.

2018. nov. 13. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
17%

Végre egy racionális ember, gratulálok kérdező.

Szerintem teljesen jól látod a helyzetet, én is rengeteg házast ismerek, akik kuuurváznak vagy mással csalják az asszonyt, és abban is igazad van, hogy ha jön egy jobb kiadás, a legtöbb ember lelép.

Csak sokan szeretik áltatni magukat, és rózsaszín ködbe burkolóznak.

Korrekten mondd meg, hogy te nem akarsz nősülni. Ha ő férjhez akar menni, akkor most köszönjetek el egymástól.

Ennyi.

2018. nov. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!