Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy én nem akarok majd esküvőt?

Én hiszek a házasság szentségében és ezt a kapcsolatok elején tisztázni is szoktam. Persze férfi lévén nekem könnyű dolgom van, nem sok nőt ismerek, aki ne házasodna örömmel. :D
Kompromisszumot kell kötnötök. Te nem akarsz megházasodni, ő igen = neki le kell mondania a házasságról.
Ez így nem túl igazságos, dehát ez van. Add meg neki a lehetőséget, hogy eldöntse, akarja-e így is folytatni.

Mikor mondta, hogy ő ilyen meg olyan esküvőt szeretne, akkor mit reagáltál? Akkor kellett volna mondanod, hogy te meg nem szeretnél.
(Mi ez a "nem hiszek benne" szöveg amúgy? Ez nem valami természetfeletti dolog, nem hit kérdése, ez egy szerződés. :D Oké, ha valaki nem akarja, de ezt a dumát sose értettem.)

Szoba hozza, te meg elmondod a velemenyed. Majd kezd ezzel valamit.
Ugy birom h valaki ezt parkapcsalatnak nevezi, amikor egyszeru dokgokrol se tudn beszelgetni azzal, aki elviekbe a parjuk...
Halal gaz.

"én úgy gondolom ha a barátnőmnek csapná a szelet egy tőlem jobb pasi tuti dobbantana vele"
Uramisten, minek vagy vele? Döbbenet, hogy ilyen f0$kupacokra az emberek képesek azt mondani, hogy "kapcsolat".

Te nem a házasságban, hanem a kapcsolatokban nem hiszel. Így sajnos nem sok értelme van párkapcsolatban élni.
Ennél talán nagyobb élmény egy önkielégítés. A kezed nem csal meg.

Végre egy racionális ember, gratulálok kérdező.
Szerintem teljesen jól látod a helyzetet, én is rengeteg házast ismerek, akik kuuurváznak vagy mással csalják az asszonyt, és abban is igazad van, hogy ha jön egy jobb kiadás, a legtöbb ember lelép.
Csak sokan szeretik áltatni magukat, és rózsaszín ködbe burkolóznak.
Korrekten mondd meg, hogy te nem akarsz nősülni. Ha ő férjhez akar menni, akkor most köszönjetek el egymástól.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!