Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akartam vidítani de fordítva sült el, mit tegyek? N
A páromat mostanában nagyon sok stressz éri ami kihat a hangulatára.
Tudni kell, hogy 10 év van köztünk, más életszakasz, eltérő minőségű és mennyiségű problémával. Nekem vidámabbak a napjaim. Ezt a derülátást, életkedvet próbáltam átragasztani rá de megkaptam, hogy nekem fele annyi felelősségem sincs mint neki és hogy nem érthetem meg a helyzetét.
Beállt a mosolyszünet.
Lehet ő az a fajta, akit idegesít, ha valaki próbálja vidítani és pont az segít, ha egyszerűen békén hagyják, hogy túltegye magát.
Beszéljétek meg, ő mitől érzi jobban magát.
30N
Pont az ilyen konfliktusok miatt mondja azt mindenki, hogy nem működik hosszú távon a nagy korkülönbség.
Finoman közölte, hogy te még kicsi vagy hozzá, ne szólj ebbe bele.
De azt elvárja, hogy tűrd, ha rajtad vezeti le a feszültséget.
Szerinted ez így rendben van?
A munkahelyi gondokat nem szabad hazavinni. Végképp nem normális, ha azon vezeti le a feszültséget, aki mellette áll.
#14:
Mit nem értesz ezen?
Attól, hogy ketten egy pár, nem lesz minden gondolatuk közös. Banális probléma, de ha a nő nem tudja, hogy milyenre vágassa a haját, akkor ezen agyaljon a férfi is napokig? Ez pl. teljesen magánügy.
Az eltérő probléma azonos korú és egyenrangú emberek esetén is lehetséges. Az egyik pl. vizsgára készül, a másiknak pl. veszélyben a munkahelye, vagy eleve stresszes és megterhelő, mert pl. tűzoltó vagy orvos. Egész biztosan komolyabb gondja van, mint nekem, például.
Két diák jobban megérti egymást, egyszerre van vizsga időszak, szünet, mindketten függnek a szülőktől, készülnek a nagybetűsre. Két dolgozó, karriert építő ember hasonlóan.
De gondolj bele, hány házasságot ingat meg, hogy a nő otthon van a gyerekkel, a férfi dolgozik, és nem tudják belelèpzelni maguk egymás helyzetébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!