Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akartam vidítani de fordítva sült el, mit tegyek? N
A páromat mostanában nagyon sok stressz éri ami kihat a hangulatára.
Tudni kell, hogy 10 év van köztünk, más életszakasz, eltérő minőségű és mennyiségű problémával. Nekem vidámabbak a napjaim. Ezt a derülátást, életkedvet próbáltam átragasztani rá de megkaptam, hogy nekem fele annyi felelősségem sincs mint neki és hogy nem érthetem meg a helyzetét.
Beállt a mosolyszünet.
Az érzelmi állapota és a hangulata is pont a felelősségek azon köré, ami a hatáskörödön kívül esik. Mondd csak meg neki, meg azt is, hogy csak jót akartál neki, most pedig hagysz neki teret.
Aztán mikor vége a mosolyszünetnek, tisztázni kell, hogy ez a beszólása belefér-e a jövőben vagy sem (javaslom ne férjen bele és te se engedd meg magadnak).
32/f
Mióta vagytok együtt?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem régóta, akkor ez így nem fog működni, ha ezzel kapcsolt le. Kb. kijelentette, higy gyerek vagy hozzá képest, nem tekint egyenlő félként rád.
Ez most a stresszes helyzettől független, elég árulkodó.
Akkor duzzogjon magában!
Szomorú, ha valaki nem értékeli azt, hogy ott van mellette egy szerető társ, aki fel akarja vidítani.
Legjobb lenne kivárnod, míg ez a stresszes időszak elmúlik. De ha ez hónapokig tart, akkor valahogy párodnak kezelnie kéne a problémáit, mert az nem állapot, hogy hónapokon át a másikba belerúg és el kell viselni, mert őneki most felelőssége és problémája van.
És ha te is ugyanúgy dolgozni fogsz, szintén stresszes élethelyzetben leszel és neked kéne megértés? Akkor állandóan egymást marjátok és rövid úton vége is lesz a kapcsolatotoknak.
Az elet tele lesz stresszes idoszakokkal. Ha jon a kovetkezo hullamvolgy, akkor megint ez lesz?
En ertem, ha valaki azt szereti, ha beken van hagyva olyankor, en is ilyen vagyok; de az teljesen mas, hogy ilyen modon legorombit.
Hany evesek vagytok? Ugy nez ki, hogy itt ki is utkozott a kulonbozo eletszakasz es nem tarskent tekint rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!