Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltudom vidítani valahogy?

Figyelt kérdés

Egy lányról van szó.

Teljesen bezárkózott, alig ír vissza, telefonálni nemigazán szeretne, találkozni se nagyon. Vagy ne szekáljam inkább?

2018. ápr. 14. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Megírod, hogy bármi van nyugodtan írjon, ha van kedve beszélgetni, találkozni te itt leszel, viszont most nem szeretnéd zaklatni mert látod, hogy nem igazán vevő erre és erőltetni többet már nem szeretnéd.

Aztán offolod szépen a leányzót és elfogadod, hogy valószínűleg azért ilyen mert nem érdekled őt, ha meg tényleg ilyen depressziós akkor tedd össze a kezed hogy semmi közöd nincs hozzá. Le lehet pontozni, pont nem érdekel :D

2018. ápr. 14. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy mi az oka a bezárkózásnak. Ennek függvényében lehetne válaszolni.
2018. ápr. 14. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves 17:16 orulj neki, hogy te nem vagy depresszios, de tudod minden megtortenhet ebben az eletben, es meg lehet teged is megtalal vmilyen betegseg.. De remelem akkor betalal hozzad a valaszod es minden ember elfordul toled, hogy halisten kozuk ne legyen hozzad. :)

Kérdező, neked azt javasolnam, hogy ha tenyleg szeretned felviditani a lanyt,

akkor lassan kozeledj hozza, legyel kedves es turelmes, mond el neki, hogy rad szamithat, es szivesen megismerned ot, meg hogy nem kell felnie toled..

Kuldj neki vicces videokat, vidam zeneket, hivd el moziba vagy setalni.

2018. ápr. 14. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Másfajta ember vagyok. Ha problémám van én azt megbeszélem nem bezárkózom és én is meghallgatom ha valakinek problémája van. A különbség az hogy ők meg akarják beszélni. Akarják! Egyébként meg hasonló jókat kívánok neked is mint ahogy te nekem ;)

Volt pár ilyen bezárkózós emberrel dolgom, nagyon sok energia mire valamit is haladsz előre náluk. Egy idő után belefáradsz és a te kedved is elmegy mindentől. Fordítva éld át akkor te is, nem vagy egyszemélyes cirkusz hogy mindenkit felvidíts főleg ha nem vevő rá a másik.

2018. ápr. 15. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!