Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ezellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Itt nem megvetést, sajnáskozást kérek, hanem inkább abban a "családban élők" véleményét, akik ilyen helyzetben vannak. Párom nagyon jól keres, a fizuja 70%át a bankban hadja, én a minimálbért keresem, de itt szeretek igazán dolgozni, úgy hogy eszem ágában nincs itt hagyni ezt a munkahelyet. Vita tárgya már sajnos nap mint nap a pénz. Én amit megkapok, azt a számlák felére, hitelemre, és "nagy bevásárlásra" költöm, féltés nélkül, mindent megveszek, ami szükséges nekünk, a kutyáknak.(mindenből a legolcsóbbat) Ez a kis pénz kb 20.áig el is fogy. Azután jön párom aki minden egyes vásárlásnál, megjegyzi, kiakad, hogy már megint mennyi elment a kajára, hogy mennyi pént ekölt kajára... Nem jó a hűtőnk, fagyaszt már nem hűt. Van lehetőségünk állam álltal lecserélni(otthon melege program) be is adtam a jelentkezést, egy szimpla 175cm magas hűtőre ami bolti ára 130.000ft. Majd közli hogy ő nem fog kifizetni, még 70 ezer forintot, hűtőre, de más egyéb szerszámra, amit évente használ egyszer arra ki ad 100ezreket is.A mosógép is engedi a vizet alulról, szoltam neki, vegyünk egy olcsó használt mosógépet, mert félek, hogy megráz az áram, Majd rámförmedt hogy nincs neki erre pénze. Állandóan a munkát hajszolja, próbálok túlorázni is, akkor az a baja, ha dolgozom, ha csak a minimálbért viszem haza akkor meg az. Tegnap is szépen,emberi hangon próbáltam erről beszélni vele, majd még én voltam a szar, hogy nekem nem jó a jó se. Mondtam neki, hogy ezentúl nem vagyok hajlandó az ő anyagi helyzetét hallgatni, nem szeretném tudni, hogy mennyi van a számlán. Mindig azzal jön, hogy a főnököm mikor akar emelni, mikor megyek már el ettől a cégtől stb... Szeretnék félre rakni de sajnos ez lehetetlen. Teljesen tönkre megy a kapcsolatnunk ettől a sz&r pénztől... Mikor megkapom a fizut elmegyünk vásárolni, mindig azt hallom, hogy megértük ezt is, hogy te fizetsz. Külön kasszán vagyunk. Volt már ebből olyannyira konfliktosunk, hogy egy évre szét is mentünk. Majd vissza kuncsorogta magát , hogy megváltozik, nem érdeki a pénz, csak én. Ez tartott kb 3hónapog, majd ugyan ez lett belőle. Nem szertném itt hagyni, nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is, viszont ezt a "betegségét" valahogy meg kell oldani, mert én már teljesen kikészülök tőle. Minden egyes hónapban elmondja, hogy mennyit költött kajára, és hogy ez neki mennyire megterhelő... Lényeg hogy szeretném, olyan emberek véleményét kikérni, akik vagy a párom gondolgodása szerint élnek, vagy az én javamat "támogatják". Előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. nov. 10. 08:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj de az ilyen egy szarrágó! Tényleg ne haragudj! Egy ilyennek még gyereket is szülni vétek lenne éhen is halnátok! Azonnal dobnám a helyébe! Egy férfi attól férfi hogy minden tekintetben a tenyerén tudja hordani a szerelmét! Ez nem csak a pénzre vonatkozik! Szóval nehogy ennél komolyabb legyen ez a kapcsolat mert nagyon sokat fogsz szenvedni késóbb! Menekülj amíg nem késő!
2018. nov. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!