Miért vagyok mindig feszült? Mit tehetnek ezellen?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, 3. Babankat várjuk, tervezett baba, nagyon örülünk neki. Viszont iszonyatosan feszült vagyok, apróságokon felhúzom magam, bunkó vagyok a körülöttem élőkkel! A párommal is csak vitázunk mert nem tudunk megegyezni a neveken... tudom hogy hülyeség ezen kiakadni hisz van még idő kitalálni, de olyankor végképp felforr az agyvizem mikor megkérdezik h mi lesz a neve.... az is gond hogy táppénzen vagyok itthon, szinte begolyózom, házimunka az összes napi tevékenységem! Szedek magnéziumot. A fiam is az utóbbi időben nehezen alszik el esténként, hajnalban 3 óra fele felkel, reggel nehezen ébred, nyűgös, nehéz az oviig eljutni...ez is idegesít hogy nem jövök rá a megoldásra hogy mi lehet a baja... eddig jó alvó kiegyensúlyozott gyerek volt, most meg... férjem is sokat dolgozik, nem is voltunk kettesben már kb 1 hónapja. El szoktuk vinni a gyerekeket a nagyihoz 1 éjszakára, de most ez is már rég volt. Várom a babát, szeretném ha már itt lenne egészßégesen, de valahogy megőrjít a többi ember! Mit csináljak magammal? Eddig jókedvű cidám mindig pozitív ember voltam most meg ki vagyok fordulva magamból!2016. márc. 16. 08:55
1/1 anonim válasza:
Sztem a hormonok miatt lehet nem is volt hasonlo de szülés előtt pár héttel ! Próbáld meg elengedni magad és sodródni az árral ez már jobb nem lesz csak roszabb :) a gyerekek eveszik minden energiánkat időnket mindenünket de amikor ki mondja az első szavát meg teszi az első lépéseit vagy csak ránk mosolyog újra erőt ad a folytatáshoz! Valószínűleg ki is lehetsz merülve .... de ne aggódj át lendülsz rajta egy kis idő mulva! A fiad pedig lehet h érzi rajtad a feszültségedet és ezért ő is feszült és ez este / éjszaka jön ki rajta ! Kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!