Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezellen?
"Nem szeretném itt hagyni, nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is" - még ha igaz is, a szeretet bizony sokszor nem elég.
Egyszer már jól döntöttél! Miért léptél vissza? Minden szakításnak oka van. Egy meggondolt szakítás után oktalanság "újra megpróbálni". Legfeljebb a párok 1%-a változtat tényleg érdemben a problémákon, a többi esetben a domináns fél csak azt akarja, hogy fogd már be a szád végre. Kutyából nem lesz szalonna...
Ha a párod a fizetése 70%-át a bankban hagyja ami csak az övé, akkor nem hiszem, hogy a közös jövőtökre spórol. Te fizeted a számlákat, az összes pénzed kajára költöd. Nekem nem tűnik úgy, hogy ugyanúgy viselnétek a közös terheket. Nekem ez nem lenne együttélés.
Nekem ez kihasználásnak tűnik. Te adj be mindent, de ő annyit sem ad be, mint te.
Én nem azt mondom, ha jobban keres annyival és nincs gyerek, meg nem vagytok házasok, hogy közösen verjetek el minden pénzt. De szerintem mindkettőnek illene addig ugyanannyit betenni.
Házasság alatt, meg minden házasság során megszerzett vagyon osztódik.
Akkor meg mi lesz?
Hát nem tudom...
Nekem úgy tűnik lenéz a fizetésed miatt és félti tőled a sajátját. De az jó neki hogy költs a háztartásra, főzz, moss rá és ha ehhez áramot, gázt vizet használsz, akkor azt is fizesd ki.
Szépen vezesd a kiadásokat papíron.
A számlák felét szépen ő fizesse be, add oda neki a csekket, és a bevásárlások felét is állja. Közösen vásároljatok, válogassátok össze mi kell, lássa a pénz vásárlóértékét pontosan mekkora.
Ha nagyon szereted, akkor tegyél róla, hogy jobban keress, válts munkát, vagy tanulj, ha az kell hozzá. Keress közel annyit mint ő, és tegyél félre annyit mint ő.
Akkor majd visszábbvesz az arcából.
Ha ez megvan, akkor se adj be minden pénzed.
Tegyél félre magadnak.
Mert ha egyszer kirak 3-5-10 év múlva ott leszel minden nélkül. Felélted mindened.
Ne hagyd magad.
Remélem partner lesz ebben.
Neked meg sikerül jól fizető munkában elhelyezkedned.
Profi önéletrajzot írok, interjúztattam eddig kb 100 embert, ebben akár tudok segíteni hogy esélyesebben indulj a keresésben.
Nem szép, hogy ennyire félti tőled amije van, akkor minek éltek együtt?
Alapvetően ugy a legigazsagosabb szerintem, ha mindkettotok fizetesenek azonos szazaleka megy a haztartasra.
Ha teljesen külön kasszán vagytok, akkor tegyél félre minden közös számlát (viz, lakbér stb), ennek kerd el tole a felet. Ha bevasarolni mentek, vigyetek ket kosarat es vegyetek kulon magatoknak cuccokat, a penznel pedig annyira kozoskodjetek csak, hogy meghivjatok egymast neha erre-arra, mintha kulon elnetek.
Ne hagyd magad teljesen kihasznalni, mert ez forditott esetben sem szep, de a jobban keresonek ez kevesbe lenne teher, igy teljesen le fog nullazni teged anyagilag, lelkileg es elobb-utobb testileg is bele fogsz rokkanni.
Az exem volt ilyen utolsó sóher, sztem jobban teszed ha most szakítasz mert ez sosem lesz jobb!
Mondjuk az exemnek keresete se volt (hol volt hol nem de inkább nem), de azt kizarolag magára költotte, se a háztartásra, se a gyerekekre nem költött.
Ha én vettem jó minőségű kaját egy üveg lekvar 2nap alatt elfogyott, pedig neki mindegy volt mit eszik....én viszont a szar lekvarjat nyilvan nem ettem....idegörlő ez éveken át.
Elolvastam kétszer is, és pár dolgon megakadt a szemem. Te azt írod, hogy a számlák felét fizeted, akkor ő nyilván a masikat. Neked van hiteled, az a te sarad, és csinálsz egy nagybevásárlást. De ő is azt mondja, hogy mennyit költ kajára. Ezt a részt nem értem. Ő külön vesz kaját? Vagy beszáll azért a bevásárlásokba? Te minimálbért keresel, nem tudom az mennyi, legyen 120 ezer, de ha ő a fizetése 70%-át el tudja rakni, úgy hogy beszáll a számlák felébe, nincs hitele és még kaját is vesz, akkor hol a gond? Te keresel nagyon keveset, neked így jó, azt írod. Ez a korrekt része a dolognak.
De viszont az tényleg gáz, hogy közös lakásban éltek, közösek a használati tárgyak, és leszarja, ha elromlik. Ez nem így működik. Ilyenkor nyilván a többet keresőnek kellene ezt megoldania. Mi sosem voltunk külön kasszán a férjemmel, ez csak akkor működik, ha megközelítőleg ugyanúgy keresünk. Nálatok ez nem megy, mert mérföldkövekre van egymástól a két kereset. És gyanítom, az új életére gyűjtöget, amit nem veled tervez. Miért ragaszkodsz a szar fizetéshez, minimálbérhez?
Őt az motiválja, hogy még egy ekkora madarat nem talál, mint te.
Egy vagyont megspórol rajtad, elvégzed a házimunkát, van szex. És ha egyszer talál valakit, akit szeretni is tud, könnyedén kezd új életbe.
Aki szeret téged, az nem xarik rá, ha az áram agyoncsap.
Megígérte, hogy megváltozik, de tette. Te pedig ennek ellenére vele vagy. Úgyhogy ez az a helyzet, amikor nem fogadod meg a tanàcsokat sem. Életed végéig szenvedsz mellette. Vagy addig, amíg ő lép ki a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!