Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Tolakodásnak veszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tolakodásnak veszitek ha egy számotokra közömbös, inkább valamennyire szimpatikus srác sokat ir msn-en?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
nem veszem tolakodásnak, de egy idő után idegesítő
2010. jún. 25. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
ígyígy!
2010. jún. 25. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem,ha szimpatikus a srác,akkor nem veszem tolakodásnak.Vagyis,ha állandóan a srác lép be,az lehet zavaró egy kicsit.Néha hadd lépjek be én!:D
2010. jún. 25. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem irok állandóan, és néha 1 napos szüneteket artok akkor ezek szerint sinen vagyunk nem? Márcsak azt kellene elérni, hogy őis kezdeményezzen :)
2010. jún. 25. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg míg kezdeményez...az alaptaktika...1 nap én írok a lányra, másik nap ő rám....ha nem ír rám akkor nem ír...de akkor azt veszem le az egészből hogy igazából leseszarja azt hogy én létezek...persze ezt hetek múlva "veszem le"
2010. jún. 25. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem,ne lépj be hozzá,várjad meg,hogy ő lépjen be.De,ha mindketten elérhetőek vagytok és napokig nem lép be,akkor nem hiszem,hogy túl fontos lenne a beszélgetéseitek neki.Teszteld le!:D
2010. jún. 25. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nekem szimpi a fiú akkor én inkább csak örülök annak ha mindig ír mert az azt jelenti hogy érdeklem és annak örül egy lány ha aki neki tetszik fiú érdeklődik utána! Úgyhogy a válasz : Kicsit sem sőt örülnék neki!
2010. jún. 25. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
ha szimpatikus, akko rnem. ha teljesen közömbös, és folyamatosan ír anélkül, hogy bármiféle közös téma lenne, akkor egy idő után unszimpatikussá válik és igen, tolakodásnak kezdem venni. de alapból a beszélgetés hangvételéből is érezni lehet, hogy a másik fél tolakodásnak veszi-e a beszélgetést, vagy sem.
2010. jún. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!