Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan hogy egy 35 éves férfi még soha nem volt nyaralni?
Kollégákkal beszélgettünk ebédszünetben, szóba jött hogy nyáron kik merre nyaraltak. Egyik kollégánk egy egyébként nagyon jó fej pasi mondta hogy ő sosem megy azon kívül hogy gyerekkorában volt pár alkalommal vállalati üdülőkben, táborokban, de a szüleivel,testvéreivel soha mert ilyen luxusra nem volt pénzük a szüleiknek. 6-an voltak testvérek.
Kérdeztük most hogy megteheti miért nem megy, azt mondta ezt szokta meg, nem vágyik ilyesmire, pénzkidobásnak érezné.
Helyette kirándulni szokott ugyanazokra az ezerszer meglátogatott helyekre a városa körül ahol már járt.
Még sosem találkoztam ilyen emberrel.
Én(36F) 2001-ben voltam nyaralni utoljára a Balatonon.
Barátok mind házasok, viszik a kisgyerekeket magukkal, ha velük mennék inkább tehernek érezném, mint kikapcsolódásnak.
Barátnőm nincsen, egyedül meg épelméjű ember nem megy nyaralgatni :)
Nem mindenki a mutogatás miatt jár nyaralni, kedves 10-es... Meg már nem tudom hányadik válaszoló, külföld nem egyenlő tengerpart. Aki így gondolja, az nem is csoda, hogy nem volt még soha.
Mi pl. azért járunk külföldre, mert más kultúrát is meg szeretnénk ismerni, más országok ételeit, helyeit.
Szerintem akinek nincs erre igénye, az a beszűkült látókörű. Bár persze ezzel sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!