Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Nem értem a nőt? Öt éve udvarolok de nem vállal fel a nő.36-évesek vagyunk . Neki egy bizalmi kapcsolata van egy sráccal hat éve . A férfi 160-kiló de már fel sem jár hozzá. De nyaralni minden évben mennek.
Tehát: van egy nő, akitől nem akarsz semmit, meg nem szereted.
Annak van egy pasija, akivel szex (állítólag) nincs, de cserébe a nőt elviszi nyaralni, vásárolni, stb.
Meg vagy te, akivel szintén nincs szex (vagy csak alig), és te is bevásárolsz neki, főzöl rá, megmasszírozod.
Mindezt a nagy semmiért cserébe, mert te eddig egy pohár vizet sem kaptál tőle.
Bazzmeg, ez a csaj tud valamit!!
A 160 kilós pasi tud rólad?
Ha nem, akkor ideje lenne...
Mondjuk a cégnél kezdd el terjeszteni a pletykát, hogy rendszeresen k.úrogatod a hölgyikét, meg hogy nem egy nagy szám az ágyban, de egynek jó volt. És te annyira nem akartad, de ő könyörgött érte, hogy rendezd le. Ha jön és számonkér, akkor szépen elmeséled részletesen, hogy hogy néz ki belülről a lakása, aki járt már nála, annál bukó van.
Megérdemelné.
A másik lehetőség, hogy nézel egy másik állást, addig is elfelejted azt is, hogy létezik a csaj. Mindenhonnan tiltod, törlöd, munkahelyi témákra korlátozod a kapcsolattartás, ha muszáj, és minden visszacsalogatós levélkéjét kivágod a kukába.
Mondjuk én ge.czi lennék, és az ilyen leveleket szépen kinyomtatnám, és eljuttatnám a másik pasinak, vagy körbeküldeném körlevél formájában az összes kollégának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!