Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan egyezzünk meg ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan egyezzünk meg ha a barátnőm panelban akar lakni én pedig egy városhoz közeli családi házban?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 08:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

En meg kerteshazat szereto not valasztottam.

Mi ezen a bonyolult ?

A preferenciakat kell logikusan beallitani a parvalasztasnal.

Koszos ? Storno.emancipunci ? Storno. Kicsi a melle ? Storno. Nem sportol ? Storno. Lusta panellako ? Storno.

Nem tul bonyolult ez.

2018. nov. 4. 20:14
 22/24 anonim ***** válasza:
"Lusta panellako ?" - Mitől lusta, aki panelban él, elárulnád?
2018. nov. 4. 20:54
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Miert ? Hazamegy. Nem megy a lift. Morog egyet hogy nem megy a lift. Nem szerelot hiv, hanem var hogy megoldjak.

Ledobja a szemetet a ledobon, soha nem kell atmosni a kukat. Mocskos a lift de inkabb a koszos lift es budos lepcsohaz mint a kerteshaz ahol naponta van feladat.

Ez ilyen. A hetevegen nekem ki kellett pucolni a karburatorjat a level porszivonak, majd megjavitottam a kapu infra sorompojat, kipucoltam a garazsokat, teliesitettem a locsolo rendszert, rendberaktam mindent. Ezeket a panelosnak nem kell csinalnia, de cserebe budos koszos mocsoktengeren at megy haza.

2018. nov. 4. 21:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Na, figyelj, attól, mert valaki panelban él, még nem lusta. Én két munkát is viszek, mellette szinte naponta sportolok, és egyedül látom el a háztartásomat. Azért panelban élek, mert ezt tudtam megfizetni, ez csak egy fedél a fejem fölött. A szüleim mindketten dolgozó emberek, semmit nem tudtak a szüleik segíteni, a panelt tudták megfizetni, nem telt nekik családi házra, szegény családból jöttek mindketten, apámnak ráadásul olyan munkája volt (amíg nyugdíjba nem ment), hogy sokszor ünnepnapokon is ügyeleti készenlétes volt, tehát bármikor hívhatták, nem volt nagyszülő segítségnek, két gyerek és folyamatos munka mellett nekik jobb volt a panel, teljesen kitöltötték az idejüket az elfoglaltságaik, nem tévé előtt döglődő emberek.
2018. nov. 4. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!