Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan egyezzünk meg ha a barátnőm panelban akar lakni én pedig egy városhoz közeli családi házban?
En meg kerteshazat szereto not valasztottam.
Mi ezen a bonyolult ?
A preferenciakat kell logikusan beallitani a parvalasztasnal.
Koszos ? Storno.emancipunci ? Storno. Kicsi a melle ? Storno. Nem sportol ? Storno. Lusta panellako ? Storno.
Nem tul bonyolult ez.
Miert ? Hazamegy. Nem megy a lift. Morog egyet hogy nem megy a lift. Nem szerelot hiv, hanem var hogy megoldjak.
Ledobja a szemetet a ledobon, soha nem kell atmosni a kukat. Mocskos a lift de inkabb a koszos lift es budos lepcsohaz mint a kerteshaz ahol naponta van feladat.
Ez ilyen. A hetevegen nekem ki kellett pucolni a karburatorjat a level porszivonak, majd megjavitottam a kapu infra sorompojat, kipucoltam a garazsokat, teliesitettem a locsolo rendszert, rendberaktam mindent. Ezeket a panelosnak nem kell csinalnia, de cserebe budos koszos mocsoktengeren at megy haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!