Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan egyezzünk meg ha a barátnőm panelban akar lakni én pedig egy városhoz közeli családi házban?
Sok az ilyen panelproli no.
Csereld le. Orokos vita lesz ebbol. Pl mondja majd hogy messze a kavezo mikozben nem kavezik, messze a szinhaz azt evente ha 1* megy mar sok, vezetni nem tanul meg inkabb rinyal, tokre felesleges eroltetni
Nehéz lesz, mert mindkettőtöknek rossz a tapasztalata a másik típusú ingatlannal.
Én panelban nőttem fel, most is panelban élek, egy alkalmi nagyothallót leszámítva szuper szomszédaim vannak zaj tekintetében. A szomszédságot egyszerűen ki kell fogni, de kertesnél is ki lehet fogni rossz szomszédságot. Mondjuk én meg szeretnék kiköltözni családiba később, csak előbb meg kell szerezni a jogsit, mert a jó családi házas környékeken nem jó a tömegközlekedés.
Ez most aktuális? Mert később még változhatnak a dolgok? Egyébként azon is múlik mi a keret, mert baromira nem ugyanannyiba kerül egy lakható városi panel és egy lakható városhoz közelei ház. Bár nem írtad, hogy melyik város!
Egyébként én ebben, ilyen pénz összegek mellett nem tudnék kompromisszumot kötni, mindig tüske maradna. Bár nem csak ez miatt, de a fiúval azért is szakítottam 3-4 hónap után mert én házban, ő panelban képzelte el a jövőt.
Nincs valami köztes megoldás?
Rengetegen élnek pl a környezetemben kisebb társasházban, Zugló környékén.
Megvan a kertkapcsolat, a zöldövezet, max 10-12 család lakik egy házban és azok is legtöbbször kisgyerekesek vagy nyugdíjasok, vastagabb falakkal úgyhogy semmi nem hallatszik át, viszont bent van a városban, jó a közlekedése, nem kell órákat utazni hogy beérj a munkahelyedre, vagy számolgatni hogy elsőként kell távoznotok a koncertről a ráadás előtt hogy elérjétek az utolsó buszotokat, nincs kötelező kertészkedés, fafűtés és egyéb ilyesmik.
Több olyan párt ismerek, akiknél a kapcsolat ilyen-olyan szakaszában ez a probléma felmerült, és azt kell mondjam, NINCS jó megoldás.
Valamelyik fél nem fogja jól érezni magát. Van olyan pár, akiknek ráment erre a kapcsolata, de ismerek olyan, évtizedek óta együtt élő párt, akik kipróbálták mindkét verziót, vagyis éltek egy ideig kertes házban (akkor a nő érezte magát rosszul), aztán panelba költöztek (ott meg a férfi szenved).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!