Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik velem így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik velem így a barátnőm?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, mostanában sokszor konfliktusba keveredünk, vagy kisebb vitáink vannak.

Most éppen beteg, naponta többször is érdeklődők felé, hogy jobban van e stb?

Erre ilyet ír " hogy lennék jobban ,írtam volna, egész nap alszok"

Mindenen felkapja a vizet, egy kicsit ebből elegem van

Mindig lehord sose figyelek rá, pedig ez nem így van. Már félek tőle kérdezni is valamit mert akkor tuti ez lesz a vita hogy miért kérdezem meg hatszor elmondta már nekem...

Egyébként most helyezkedtem el 12 órázok váltott műszakban, picit megvisel, és ezt mondtam neki is hogy igen fáradt vagyok nem minden ragad meg mostanában.

De ez nem azt jelenti hogy nem figyelek rá

Jelenleg vizsga időszakban van, megkérdeztem tőle, tudott e tanulni, erre

" Mit zaklatom ezzel a hülye tanulással, fáj a feje beteg fekszik egész nap"

Egy ártatlan kérdés volt.

Esküszöm úgy érzem hogy én többet adok ebbe a kapcsolatba mint ő

Kezd egy picit elegem lenni ebből nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, de nem tudom mihez kezdjek.

?

2018. nov. 2. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Egy ostoba tyúkkal jársz. Idővel csak rosszabb lesz. Kérdezd meg magadtól, hogy ezt érdemled-e? Mert szerintem nagyon nem. Veszítsen el, akkor majd észbe kap, de vissza ne fogadd!
2018. nov. 2. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Örüljön neki hogy nem szakitottál vele. Én tuti nem bírnám elviselni.
2018. nov. 3. 00:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha vkinek lehozod az összes csillagot csak azt látja h miattad lett sötét..

Kifelé menne ő már szerintem lehet van is jelentkező,kitudja,de ha ez igy marad nem tennék bele annyit,kb csak annyit amennyit ő is beletesz..

2018. nov. 3. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Keves a szex. Akkor szoktam pl en ilyen lenni. Probald ki,ha meggyogyul.

Vizsgaidoszakban en is ideges ves ingerult voltam . Ugyhogya vizsgaidosza utani allapota a mervado.

N

2018. nov. 3. 04:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem is idegesíteni ha napi többször megkérdeznéd jobban vagyok-e. Ez egy idióta kérdés főleg ha óránként felteszed. Aranyos hogy próbálsz érdeklődni csak nem szabad a ló túloldalára átesni. Aztán az se mindegy mennyire gyakori hogy figyelmetlen vagy ha hozzad beszél. Ez nekem is vesszőparipám és kis híján ment is rá kapcsolatom. Mert számomra a figyelem az hogy a páromat érdekelje mi van velem hogy mik történnek mit olvastam stb. kiemelkedően fontos hisz csöndben ülni egy szobában egyedül is tudok ehhez nem kell hogy párom legyen. Ami még szemetszúrt az a tanulás. Én akkor reagálok így ha nyaggatva vagyok valamivel. Nem lehet hogy túl gyakran hozod fel és már úgy érzi hogy atyáskodsz felette?

Leírom az alapján amit ide írtál mit szűrtem le “barátnői” szemmel. Lehet teljesen lukra futok hisz se téged se a párod se a kapcsolatotokat nem ismerem és ne is vedd bántásnak csak ez is egy nézőpont.

Tehát ha ő írná ki a kérdést: Van egy egy éves kapcsolatom a barátom kedves meg érdeklődő de idegesít. Itthon fekszem betegen meg mozdulni alig van erőm és állandóan azt kérdezgeti hogy vagyok. Hogy lennék ha egy órája is szarul voltam? Meg azzal nyaggat sikerült e tanulnom mintha magamtól nem idegesíteni eléggé hogy nem tudok tanulni még fel is hozza. Egyébként mostanában nem igazán figyel rám talán ezért is idegesít ennyire ez a folytonos kérdezgetése. Beszélek hozzá és látom hogy nincs jelen nem emlékszik arra amit mondtam és nem is érdekli. Mindegy mit hozok fel témaként. Úgy érzem megbukott köztünk a kommunikáció. Állítása szerint ez csak azért van mert fáradt az új munka miatt de nekem akkor is rosszul esik és úgy érzem elhanyagol. Mindketten stresszesek vagyunk de én úgy érzem már nincs hozzá türelmem.

Nagyjából valami ilyesmit tudnék elképzelni az ő oldaláról de én csak magamból tudok kiindulni. Nagyon fontos lenne hogy leüljetek és átbeszéljétek kinek mi csapódott le az elmúlt időszakból. Könnyen lehet hogy ha megmagyarázzátok egymásnak miért alakulnak úgy a dolgaitok ahogy rájöttök mi lenne a megoldás. Mert ha ezt ennyiben hagyod/hagyjátok várható egy szakítás neked is fogy a türelmed (jogosan) neki is és fogalmatok nincs pontosan miért. Nem tudjátok hány tüske van a másikban és min lehetne/ kellene változtatni. Egy nagy és mely beszélgetés ha a problémákat nem is tudjatok megoldani erőt adhat amíg kilábaltak a mélypontból. Nálunk legalábbis be szokott válni.

2018. nov. 3. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy részéről kihülőben vannak az erzelmek, akkor szokott ilyen lenni, hogy mindenben a hibát látják.

Mindenesetre ne hagyd magad, ha hülyeségek miatt leoszt, védd meg magad, ne legyél lábtörlő, mert annál jobban le fog csak alázni.

2018. nov. 3. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy rohadt nagy jel arra hogy elköszönj a hisztis párodtól. Azért viselkedik így veled, mert már nem érdekli hányadán álltok. Szedd össze a kis önbecsülésedet, ülj le vele, mondd el mit tapasztaltál aztán szakíts vele. Felesleges magyarázkodás nem szükséges, lehet kapálózik még utánad, de az is lehet ő fog a legjobban megkönnyebbülni, hogy nem neki kellett kimondani. Ne hagyd hogy lábtörlőnek használjanak, mert most jelenleg ezen a szinten vagy.
2018. nov. 3. 10:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem érzem a kölcsönös tiszteletet.

Tervezzük az összeköltözést, de most ez nagyon elbizonytalanított, nem hinném, hogy akarom én ezt.

Múltkor ültünk és megszólalt, hogy reméli a gyerekünknek nem lesz ilyen nagy orra, mint nekem van, az ő orrát örökölje, csak ültem, és hallgattam...

Nagyon rosszul esett, úgymond gúnyolódott.

Múltkor nem volt nálam annyi készpénz, kipótolta, rendes volt, aztán pár nap múlva ezt is szemre hányta

2018. nov. 3. 11:49
 9/11 anonim válasza:
Annyi no van meg... tudom ez nem segit most de itt egy kis segitseg amivel semmi vesziteni valod nincs es altalaba mindig bejon hogy tudd mi is a helyzet: Szimplán szard le egy kicsit. Ne irj neki ne keresd. Hidd el ha fontos vagy neki es csak eppen nagyon nyeregben erzi magat egy ido utan zavarni fogja hogy mier nem keresed es o fog majd kaparni. Ne legyel gyenge tartsd be amit mondok. Es ha keres is akkor se alazkodj meg h “jaj dragam dejo h irtal de hianyoztal stb...” mond meg h dolgod volt vagy nem ertel ra. Pont. Bevalik
2018. nov. 9. 19:36
 10/11 anonim válasza:
Erezze mar o is egy kicsit a “torodest” hidd el fura lesz neki a hirtelen valtas ha eddig mindig kerested.
2018. nov. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!