Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami baj van? Van valakije?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van? Van valakije? Vagy csak én aggódok sokat?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 1,5 éve!Eddig minden jól működött,pár hete kaptam tőle romantikus vacsit gyűrűvel (nem eljegyzési), sokat mondogatja,hogy velem akarja leélni az életét,sőt pár napja úgy szólított,hogy "kis feleségem"!Viszont bejelentette,hogy szeretné visszaszerezni a haverjait,akiket eddig nagyon elhanyagolt,és hiányzik neki a csavargás,vagy beülni valahova haverokkal!A gond az,hogy mivel dolgozik,így a velem töltendő idő helyett tud haverozni...Így nem tudunk minden nap találkozni!Azt mondta,hogy ettől függetlenül nagyon szeret,csak nem bír mindig otthon üni,nekem viszont tanulnom kell...Normális ez? Lehetséges,hogy van valakije, vagy alakulóban van valaki?Vagy egy pasinak tényleg ennyire szüksége lehet a haverjaira?Esetleg kevésbé szeret már???
2008. nov. 5. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, szüksége van. Nálunk is hasonló volt a helyzet. Én 12 órában dolgozom, így "elvártam" hogy amikor otthon vagyok ő se menjen sehova. Erre megkaptam, hogy én irányítom, leszabályzom. Kicsit rosszul esett, hisz én csak együtt akarok lenni vele. De belátom, a pasik máshogy működnek, mint mi csajok. Had menjen, ne félj, marad idő Rád is!! :)
2008. nov. 5. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, minden normális épkézláb embernek kellenek barátok!!!!!A párod teljesen normálisan viselkedik, ne keress emögött semmiféle hátsó szándékot, másik lányt vagy akármit. És eszedbe ne jusson ezt szóvátenni, vagy hisztizni emiatt. Hidd el nincs félnivalód.
2008. nov. 5. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj bármi lehetséges, de az őszinte és boldog párkapcsolat titka a bizalom. Egy férfi nek szüksége van a haverjaira más külömben úgy fogja érezni hogy magadhoz akarod láncolni. Adj neki szabad teret, éds ne féltékenykedj mert azzal nagyon tönkre tud menni a kapcsolat.
2008. nov. 5. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj, ez normális. meg kell találnia a párodnak az arany középutat a haverok között meg közted.
2008. nov. 5. 18:49
 5/8 Srapnel ***** válasza:
Nem csak a haverokra van szüksége, hanem egyáltalán arra, hogy ne csak a kollégáival és veled találkozzon és ne csak a munkáról és rólad szóljon az élete. Unatkozik otthon, amíg tanulsz. No para.
2008. nov. 5. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.

És hidd el, bár szerintem sincs mitől félned, de hozzá tartozik, hogy minél inkább érzi, hogy Tőled megkapja a szabadságot, annál kevésbé lesz késztetése "félremenni"... tehát még inkább nem lesz mitől félned :)

2008. nov. 5. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólókkal! Teljesen normális dolog, hogy a barátod el akar járni néha a haverjaival! Szükségük van egy kis térre! A barátaival mégis csak másképp bánik mint veled! Kell a szórakozás! Ne aggódj, nem nő van a dologban...Csupán csak a barátai, akiket elhanyagolt! Ne félj! :)
2008. nov. 5. 21:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Sikerült megnyugodnom!:)
2008. nov. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!