Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyakori? Vagy csak itt lett hercegnő hamupipőkéből?
Van egy most már anyuka/feleség,akit 15 éve ismerek futólag. A vezetéknevét sosem tudtam, mindenki tetves Marikának hívta. Gyerek korában elég rossz anyagi körűlmények közt éltek. Egy kalap alá vették a falu végi putrisokkal,azokkal barátkozott,ott szedte össze. 16-17éves lehetett amikor találkoztam vele. Volt egy 5. ember a bulizós autóban,vittük magunkkal bohócnak. Ő még rosszabb körülmények közt élt,mint az unokatestvére az említett lány.
Egyszer kevesen voltunk vittük a lányt is. Haverom fel is szedte,hátha egy éjszakára össze jön. Következő héten dobta,egy másik lányért. Ekkor a Marika mászott rám,nem hagytam magam.
Eltelik 15 év. Facen instán látom ott a lány. Férj,gyerek természetes de jó alak... ilyen nyaralás olyan nyaralás még gyerek előtt. A férje első ránézésre nem nagy szám pasi. 170 /45 ...
Ez többször előfordul, mint gondolnád. A kiközösített, gúnynevekkel illetett emberek két irányba "mozdulnak el" a huszas / harmincas éveikre:
- Lelki roncsok lesznek
- Összekapják magukat (ez hálégnek gyakoribb)
Marikánál az utóbbi játszik, a férje legnagyobb örömére. :)
Most komolyan, mi közöd neked ehhez?
Dicséretes dolog, ha valaki ki tud jönni a putriból és normális, családi életet tud élni. Hagyd őt békén.
"Én akkor keveredtem oda,amikor már 13éves voltam. Lapok leosztva addigra."
Ettől még nem volt kötelező részt venned, ez már csak színtiszta felelősséghárítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!