Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit gondol arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol arról, hogy "Semelyik nő sem hercegnő"? Kor, nem. én egy 26 éves férfi vagyok.

Figyelt kérdés

Olvassátok el ezt, ha lesz időtök és véleményt írjatok. Nem tudom ki írta, de ismeri a nőket, az szent!

[link]

2013. jan. 5. 16:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Azt mondom, hogy butaság. Miért?

"a nők a legtöbb esetben nincsenek tisztában a saját működésükkel."

Ez a mondat mindent elárul, és látszik az egész cikken, hogy egy szerencsétlen, önbizalomhiányos pasi írta, aki azt hiszi, hogy ő jobban tudja, mit akarnak a nők, pedig ez már logikailag is megbukik. Mármint érted, mindig az adott egyén tudja, mire vágyik igazán, más ezzel nem lehet tisztában, max. a saját rossz tapasztalatain lovagolhat egész életében.

Persze, nőként mondhatom, hogy nem így van, hiába tudom, az ilyen életképtelen egyedek ezt sosem fogják megérteni, mert azzal nem tudják megerősíteni saját hitüket.

2013. jan. 5. 16:37
 2/21 anonim ***** válasza:

Jajj, már megint ez. Csak én az elmúlt hónapban 20x láttam itt a GYK-n ezt belinkelve, a Gugli szerint 47x...

Használd a keresőt, régebben már kifejtették a véleményüket a népek.

2013. jan. 5. 16:38
 3/21 anonim ***** válasza:

Egyik csoportból a másikba átkerülni nem lehet. Ha te nem érdekelsz engem, akkor aztán csinálhatsz magaddal akármit, nem fogsz kelleni.

Igazából nincs kedvem végigolvasni, de amit eddig láttam, az korrekt benne. Ez így van. Aki azt mondja, hogy neki a külső egyáltalán nem számít az hazudik. Én is azt mondom, hogy számít, de ez még nem minden. Példának okáért, nemrég szeretett volna egy szépfiú kikezdeni velem. Előadta a komoly szándékú gavallért, és külsőre igencsak ínyemre való lett volna. De annyira különbözőek voltunk, annyira mások, hogy két szót nem tudtunk egymással beszélgetni. Mivel én nem vagyok híve az egy éjszakás szarságoknak, elmondtam neki kultúrátlan, hogy felejtsük el egymást. Megsértődött, és a fejemhez vágta, hogy örülhetnék neki, hogy egy ilyen férfiisten szóba állt velem. Kac-kac.

Az ilyen esetekre értem azt, hogy nem minden a külső. Persze van nő, aki megelégszik ezzel. Az ilyet sajnálni tudom. De azzal sem tudok mit kezdeni, hogy ha van egy angyali srác, és látom rajta, hogy még a csillagos eget is lehozná nekem: ha egyszer nem találom számomra vonzónak, akkor képtelen vagyok rá férfiként tekinteni.

2013. jan. 5. 16:42
 4/21 ASOT ***** válasza:

de morci valaki :)

hidd el h sokan hirdetnek itt így h gyarapodjon az oldal nézettsége :)

2013. jan. 5. 16:43
 5/21 anonim ***** válasza:

Azt kell, hogy mondjam, van benne igazság. A nők tényleg nem tudják, hogy mit akarnak. Ha megkapják az álomférfinak beállított megértő és rendes és érzékeny párt, akkor 2 hónap után egy vadállatot szeretnének inkább, aki aztán átveri őket és ez így megy szépen egymást váltva.

Mielőtt nőtársaimtól megkapnám, hogy akkor én egy idióta vagyok, aki nem ismeri önmagát, akkor még most szeretném leszögezni, hogy én az ún. 1. csoportból találtam meg a páromat. Egy igazi "alfa hímet", aki a szerepét nem meghazudtolva vált megértővé és rendessé és a megfelelő szintig érzékennyé. 21/L

2013. jan. 5. 16:44
 6/21 anonim ***** válasza:
Ezt az oldalt én is vagy 40x láttam már , legalább annyiszor belinkelték már ide.
2013. jan. 5. 16:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Valamelyik jó madár jelentett a moderátoroknak, mert törölték a saját hozzászólásomat. Ez már a legalja :D ASOT tudom ki vagy a kommentjeidet olvasom, semmi baj Veled, de ne gyanúsítgass egy idegen embert, amikor nem is az enyém a blog. Amúgy meg ha az is lenne, számítana valamit? Nem tudom elképzelni. 21 éves lány, végre egy valamit mondó komment is. illetve a másik előtte hozzászólóé.
2013. jan. 5. 16:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy jó cikk! Viszont az a hibája, hogy a nők "bevonzását" és a kapcsolat fenntartását eléggé összemossa. Az ilyenek szokták padlóra küldeni az olyan nőket, akik hosszú távra terveznek. De ha csak az elején vagy ilyen, akkor hasznos.
2013. jan. 5. 16:53
 9/21 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, és az kimaradt, hogy 25/n.
2013. jan. 5. 16:54
 10/21 ASOT ***** válasza:

Jól van ne szívd mellre :)

Holnap meghívlak valamire, 1 pohár bor vagy valami töményet iszol?

2013. jan. 5. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!