Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a hülye és változnom kéne?
Ha nem tudsz a szexről beszélni, akkor kicsit gátlásos lehetsz. Ez nem tetszik a fiúknak, és az 1 hónap is hülyeség szerintem, ugyanis ha valakit kívánsz, akkor azt 1 hónapon belül is kívánod. Ha meg 1 hónapig nem nem akkor utána sem.
Én nem járnék olyan csajjal, aki nem kíván! Sőt olyannal sem aki kíván ugyan de ostoba utópisztikus elképzelések felülírják a vágyait és inkább elfojtja magában!
Egy nő legyen izgalmas, akarjon engem és vállalja amit akar! Attól még simán megismerhetjük egymást!
Egy kapcsolat alapja a jó szex! Ezt ha kivonod az egészből akkor hogy akarsz te jó kapcsolatot kialakítani???
Azthiszed, hogy a jófejség és a jól elvagyunk elég ahhoz hogy kelljél egy fiúnak?? Rengeteg izgalmas és érdekes nő van rajtad kívül aki akarja a srácot mindenféleképp! Hogy akarsz versenyben maradni, ha ilyen korlátozásokat vezetsz be?? Ráadásul értelmetlenül.
Ha kellesz egy fiúnak akkor az nem úgy néz ki hogy kell a lelked, a tested meg majd megkapja grátiszba!
Az ágybeli viselkedésed nagyon fontos, ugyanis többet árul el rólad, mint 3 heti beszélgetés. Ráadásul oldottabban is megy utána az ismerkedés!
Szerintem nem vagy hülye. Érzelem nélkül én nem szexelnék.
19F
06-25 11:14
A vágy is érzelem, és két ember között mindig van érzelmi töltés, akármilyen is az!
06-25 20:25
Csak akkor ha szeretnéd! Ha vágysz rá! Ha akarod érezni őt, és a bizsergést! Ezt nem tudod előre eldönteni! Akkor meg miért mondanál előre igent vagy nemet?
A szexualitással kapcsolatos elutasítás és merev elzárkózás nem sok jót jelent a pasiknak.
Azt majd idővel érezni fogod, hogy a srác mire hajt. A szex nem az ő jutalma, vagy ajándéka, hanem a kettőtök vágya és beteljesülése.
Ha nem vágysz rá az egy dolog, nem kell erőltetni, de nyitottan kell a kérdéshez állni. Sokszor megvan az ember annélkül ami nincs a közelében, se a gondolataiban, pedig lehet hogy oda lenne érte. Ez olyan minthogy a kaját is meg kell kóstolni, vagy megszagolni, hogy az ember eldöntse hogy megéhezett-e rá vagy inkább más kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!