Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalódott lányok. állunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott lányok. állunk bosszút a férfiakon? : P

Figyelt kérdés
a nagytöbbsége hülye kö.csög :@@@@@@
2010. jún. 24. 23:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
23:28 te tényleg nem tünsz írásod alapján olyannak mint az én szívtipróim :D
2010. jún. 24. 23:41
 22/31 anonim ***** válasza:

ma 23:13- vagyok.

Látod ez egy pozitívum, hogy tudsz elnézést kérni.

Elhiszem, hogy nem tudod senkinek sem elmondani a problémádat, bizony mások is vannak ezzel így.

Az itt jelenlévök közt is biztosan van normális, akinek elmondhatod a bajod,(pl.:msn) gondod és ellát pár jó szóval illetve tanáccsal.

Maga a szituáció elég rossz, de ne feledd, hogy az ilyen dolgokhoz bizony 2 ember kell.

Velem a volt cajom csinálta ezt.....

21/F

2010. jún. 24. 23:44
 23/31 anonim ***** válasza:

De tényleg. 23:28 vagyok még mindig.

Én azt látom, hogy az a probléma, hogy mivel sz*r a magány így minden pasival akivel ismerkedtek már a potenciális szerelmet látjátok, holott lehet erre egyáltalán nem alkalmas. Aztán 2-3 randi után kitaláljátok, hogy mennyire szerelmesek vagytok meg love forever, pedig mégcsak egy elég felszínes ismertség alakult ki. Így ne csodálkozzatok, ha kiderül, hogy a párotok egy idióta bunkó ösztönlény. Nem akarok megsérteni senkit, de nekem ez a véleményem.

19F

2010. jún. 24. 23:46
 24/31 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, ugye? Azért mert 1x összejöttél egy balf*sszal még nem kell általánosítani.
2010. jún. 24. 23:49
 25/31 anonim ***** válasza:

Srácok igazatok van amúgy..

Egyébként én is túl vagyok 2 komoly kapcsolaton,19 vagyok,van némi tapasztalatom már pasikkal kapcsolatban. Lényegébe más pasik is szórakoztak már velem,de nem dőlök be nekik,maximum látszatra. :)

Kérdező,ha gondolod írj privátot,msn felőlem mehet. :)

L

2010. jún. 24. 23:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez történt veled. Velem is eléggé kicsäszett egy nő. Utáltam is az összes nőt. De nagyon sokat tanultam, óvatosabb is vagyok. És a gerinctelenség nemtől független. Jelenleg én is csalódott vagyok.
2010. jún. 24. 23:57
 27/31 A kérdező kommentje:

akkor helyesbítek..csalódottak álljunk bosszút fájdalmunk okozóján **

:D

2010. jún. 25. 00:06
 28/31 anonim ***** válasza:

járunk?

9/F

2010. jún. 25. 00:06
 29/31 A kérdező kommentje:
** :D
2010. jún. 25. 00:35
 30/31 anonim válasza:

Csalódott férfiak. állunk bosszút a csajokon? : P

a nagytöbbsége hülye ku.rv@ :@@@@@@

2010. jún. 25. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!