Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldre költözést választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költözést választanál, vagy egy "távkapcsolatot"?

Figyelt kérdés

Távkapcsolat szerű, mivel a másik egy / másfél hétig nincs itthon, aztán 3-4-5 napot meg igen. Változó, mennyit.

Engem az egész elbizonytalanít így, eleve nem akartam semmibe sem belebonyolódni, mivel nem akartam az országban maradni. Ha nem akartam volna ennyire menni, lehet nem okozna ez nekem problémát, de ebben a felállásban nem látom sehol sem magam,a terveim. Itthon maradok, pár nap miatt kb, de a hetek nagy részében nincs itt a másik.

Teljesen labilis vagyok, néha azt érzem én ezt így nem akarom, néha meg azt, hogy majd valahogy kibírom..

2018. okt. 29. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben szakítást.
2018. okt. 29. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mennék külföldre, és vinném a páromat is
2018. okt. 30. 08:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de ő nem akar jönni.
2018. okt. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!