Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölő démon kitört belőlem, és a barátnőm megsértődött. Hogy béküljek ki vele?
Neki tehetősebb a családja, vettek is neki egy lakást.
Voltak megjegyzései, amit félreértelmeztem. Például:
"Nem zavarnak a szüleid már?"
"Gondolkoztál rajta, hogy elköltöznél?"
"Meddig szeretnél otthon lakni?"
Egyik ilyennél kiakadtam, és mondtam, hogy olyan mint a mamahotelező feminácik. Nem mindenkinek nyomhat a segge alá anyuci apuci egy lakást, nem tudok venni nettó 300 ból 20 millióért lakást, hiába célozgat állandóan, meg még dühöngtem egy sort.
Ő megszeppenve mondta, hogy "én én csak arra akartalak rávezetni, hogy hozzám költözhetnél" elsirta magát, és elfutott.
Hát itt elsüllyedtem volna szégyenemben.
Írtam neki, hogy szia, LÁTTA de nem írt vissza
Az egy dolog, hogy a barátnőd nem tudott/akart egyértelműen fogalmazni. Nem célszerű, de most annyi haszna volt belőle, hogy világosan kiderült, mekkora balf@.sz vagy.
Most meg pillogsz, hogy miért nem áll veled szóba.
Elég komikusan van leírva :D Most ez csak szerintem troll kérdés?
kulcsszavaknál meg: démon
valaki rákeresne valami jó kis paranormális élményeket boncolgató kérdésre, erre kiadja ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!