Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőgyűlölő démon kitört...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölő démon kitört belőlem, és a barátnőm megsértődött. Hogy béküljek ki vele?

Figyelt kérdés

Neki tehetősebb a családja, vettek is neki egy lakást.

Voltak megjegyzései, amit félreértelmeztem. Például:

"Nem zavarnak a szüleid már?"

"Gondolkoztál rajta, hogy elköltöznél?"

"Meddig szeretnél otthon lakni?"

Egyik ilyennél kiakadtam, és mondtam, hogy olyan mint a mamahotelező feminácik. Nem mindenkinek nyomhat a segge alá anyuci apuci egy lakást, nem tudok venni nettó 300 ból 20 millióért lakást, hiába célozgat állandóan, meg még dühöngtem egy sort.

Ő megszeppenve mondta, hogy "én én csak arra akartalak rávezetni, hogy hozzám költözhetnél" elsirta magát, és elfutott.

Hát itt elsüllyedtem volna szégyenemben.

Írtam neki, hogy szia, LÁTTA de nem írt vissza

2018. okt. 29. 18:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

Az egy dolog, hogy a barátnőd nem tudott/akart egyértelműen fogalmazni. Nem célszerű, de most annyi haszna volt belőle, hogy világosan kiderült, mekkora balf@.sz vagy.

Most meg pillogsz, hogy miért nem áll veled szóba.

2018. okt. 30. 08:02
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Na,az a lakàs sem becsületesen szerzett pénzből van,az ilyen familiàval csak a baj van.Örülj inkàbb,hogy megszabadultàl tőle.Ràadàsul alà toltàk!így sosem tanulja meg önerőbòl elérni a dolgokat.Hogy fogsz így boldogulni vele később,ha gazdag anyuciék màr nem lesznek?
2018. okt. 30. 19:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért nem volt ennél egyértelműbb a nő, mert eleinte tényleg azt akarta kipuhatolózni, hogy a Kérdezőnek szándékában áll-e a közeljövőben elhagyni a szülői házat. Ezért szar ez a sok heteronormatív baromság, meg a kettős mérce; mindkét fél azt érzi, hogy a férfinak beköltöznie a nőhöz valamiféle természetellenes, nem helyénvaló, de minimum "illetlen" dolog, holott fordított esetben senki fejében nem fordulna meg ilyesmi. Lehet, nem ártott volna, ha többet írsz egy nyomorult sziánál, mondjuk tisztességes bocsánatkérést.
2018. okt. 31. 01:41
 24/24 anonim válasza:

Elég komikusan van leírva :D Most ez csak szerintem troll kérdés?

kulcsszavaknál meg: démon

valaki rákeresne valami jó kis paranormális élményeket boncolgató kérdésre, erre kiadja ezt :D

2018. dec. 24. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!