Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves lányok! Milyen pasit kerestek?
Néhány példa,hogy mi érdekelne: szex,szórakozás,komoly kapcsolat,autó,pénz,munkahely,saját lakás,valami hobbi amire felfigyeltek..stb.Hány éves legyen,hogyan viselkedjen,hogyan öltözzön?Milyen legyen a stílusa?
Hülye kérdés,ezt elismerem,de nagyon kíváncsi vagyok a korombeli lányok igényeire és elvárásaira.Talán még tudom is hasznosítani a válaszokban leírtakat.
20/F
20:52 es
bennem ez mind megvan csak én 17/F vagyok:) de jó h vannak ilyen lányok!:D
Külsőre: férfias... azaz ne hordjon rózsaszín ingecskéket, és ha lehet legyen kicsit borostás ;) Az mindig bejön...
Amúgy meg hűséges, lehessen vele komolyan beszélgetni (jó ha van humora, de tudja mikor kell komolyra váltani! és ebből több legyen mint a viccelődésből), viszont inkább jöjjön velem este egyet sétálni, mint otthon üljön és tévézzen... :S
Nem árt ha hasonló a hobbink v ha ugyanolyan zenét szeretnünk... de ez nem kritérium ;)
18/L
20.52-es vagyok.
hát ez érdekes:D
megtisztelve érzem magam :D:D:D
de szerintem vannak ilyen lányok még sokan csak nem mindegy hol vannak :):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!