Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzerség lenne az hogy 30 évesen eddig az összes barátnőm kétszer háromszor többet keresett mint én?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 22:21
1/11 anonim válasza:
Nem unjátok még? 21. század van! NEM KELL, HOGY A PASI TÖBBET KERESSEN EGY NŐNÉL!!!
2/11 anonim válasza:
ui: Akkor tanulj valamit B+, és fejleszd magad, hogy többet keress.. ja, de lusta vagy tanulni és még h..lye is vagy hozzá, akkor ne rinyálj.
3/11 A legrosszindulatúbb válasza:
#1: Szerintem ez a válasz nem hasznos. Klikk!
4/11 anonim válasza:
Szerintem inkább mázlista vagy.
6/11 anonim válasza:
Nem, ez pont az ellenkezője. ...ugye mindig mondják, hogy a saját szinteden keresgélj, meg hasonlók, neked mégis sikerült többször is olyat találnod, aki valamiben jóval feletted áll. Ez talán még elismerést is érdemel, hogy nem adtad fel, nem mentél le a putriba, csak hogy legyen valakid.
7/11 anonim válasza:
Lúzerség, hogy ebből ekkora ügyet csinálsz.
Vagy ha annyira zavar, diplomázz le tolmács-fordító szakon, mellé tanulj meg arabul vagy kínaiul és nehéz lesz Téged überelni.
8/11 anonim válasza:
Császár vagy. Nekem még csak csóró nőm volt. Egy 10.000 eurót kereső nőnek sok hibáját elnézném.
9/11 anonim válasza:
Ebben a világban de már 50 évvel ezelőtt sem volt lúzerség.
Mindenki ember, mindenki kap munkát, ugyanúgy egy banknál és akár telefonközpontnál, vagy könyvelő irodába, ingatlannal foglalkozó területen is, mindenhol dolgoznak ugyanúgy nők is férfiak is.
Ma ezzel semmi probléma nincs. Aki ebből ügyet csinál az meg egy visszamaradott.
10/11 Mono11 válasza:
Szerintem meg elèg gàz ha egy pasi kevesebbet keres a csajànàl majd mikor csalàdot akarnak alapitani akkor a pàrja tartja el.kicsit lúzer az ilyen pasi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!