Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak elég ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak elég ha egy héten háromszor találkozunk, de én szeretnék vele több időt tölteni, amikor csak tudunk, akár minden nap?

Figyelt kérdés
Csak pár órát vagyunk együtt így is, ha talizunk. Nekem ez kevés, vágyom a társaságára. De ő nem mondja, hogy találkozzunk minden nap, neki elég ha minden másnap találkozunk. Gondolkoztam rajta, hogy mondom neki, de ha ő ezt nem igényli (mert akkor biztos mondta volna), akkor úgyse tudnék mit csinálni, nem?
2013. okt. 1. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Megértem a barátodat. Megunjátok egymást ha minden nap minden percében eggyütt vagytok..ez a három-négy alkalom egy héten tökéletes :DD
2013. okt. 1. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
keress valamit, amivel lefoglalod magad és máris kibírhatóbb lesz. hidd el, hogy sokkal rosszabb, ha sokat vagytok együtt, mintha ritkábban találkoztok. gondolom ő tud mit csinálni nélküled is, ezért találkoztok ennyiszer és ez így sokkal működőképesebb szerintem, mintha minden nap találkoztok.
2013. okt. 1. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nevetséges, hogy helyette a neten beszélünk, mert ennek ellenére ír nekem meg minden. Ennyi erővel talizhatnánk is. De amúgy igaz, hogy elég egyedül érzem magam, ezért is vágyom annyira rá.
2013. okt. 1. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg a nyáron napokat is együtt töltöttünk és olyan jó volt, sokkal közelebb éreztem magamhoz. :)
2013. okt. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!