Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom drogfüggő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom drogfüggő?

Figyelt kérdés

2 éve lesz hogy együtt vagyunk. Mikor megismertem elmondta hogy bio fű fogyasztó. Próbáltam neki segíteni ami sikeres is volt mert abba hagyta 2 hónapig. Legalábbis azt hittem már abban sem vagyok így utólag biztos. Nem tudtam mit vállalok, nem tudtam mivel jár ez a fajta függőség. Rengeteg vita, veszekedes. De ennek ellenére pedig egy nagyon jószívű, oda adó, udvarias, értelmes ember.

A baj viszont az hogy terhes lettem. Bajnak ugyan nem baj mert mégis csak egy kisbabáról beszélek de valahol pedig tudom nincs helyén a dolog. Mielőtt valaki felelőtlennek nevezne elmondom hogy fogamzásgátlót szedek folyamatosan és ez mellett óvszerrel is védekeztünk de ezek szerint ez kevés volt. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok kétségbe estem nem tudtam milesz, hogyan tovább. De valami az súgta nem szabad őt elvetetnem hiszen ha ennyire jönni akar akkor jönnie kell.

Elbeszélgettem a párommal azt hittem majd változik de nem így lett. Minden ugyan úgy folytatódik, a minden napos drog fogyasztás, a munkanélküli élete, és hogy eladja mindenét amit csak eltud.

A családom 100%-osan mellettem áll, támogatnak.

Ha van esetleg valaki aki hasonló cipőben volt akkor legyen szíves írjon nekem pár sort. Mindenki válaszát szívesen fogadom köszönöm a segítségeteket.

2018. okt. 27. 13:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy drogos barátjánál töltötte az éjszakát...

Nincs családja ahova hazamehet? Ezzel fog sakkban tartani :/

2018. okt. 28. 11:42
 32/38 A kérdező kommentje:
Megérkezett. Pont ezt akartam írni hogy sakkban tart. Mivel a csaladjahoz nem mehet haza ugyanis nem engedik mar oda. En nekem meg nincs szivem utcara tenni.
2018. okt. 28. 11:43
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
vissza fogod fogadni.
2018. okt. 28. 11:52
 34/38 anonim válasza:
Ez még mi? Nehogy azt mondd már kérdező, hogy egy ilyen ablakba szerelmes vagy, ezért lakik ott a nyakatokon a szüleid házában ráadásul. Hihetetlen, komolyan. Elhiszem hogy mégis csak a gyereked apja, de ez a gondolkodás, és felfogás nem helyes. Van pofája így viselkedni, mikor mások tartják el, más házában eloskodik. Eszem megáll, komolyan. Az egy dolog, hogy felcsinalni fel tudott, de neked sincs annyi eszed, hogy végleg kidobod a pasit, ha már a gyerekét megakarod mindenáron tartani. Dobd ki végleg. Szegény szüleidet sajnálom csak, mert neki kell eltartani 2-3 ilyen szerencsecsomagot mint ti.
2018. okt. 28. 14:47
 35/38 anonim válasza:

*meg

*alakba

2018. okt. 28. 14:48
 36/38 anonim ***** válasza:
:O
2018. dec. 4. 21:17
 37/38 anonim ***** válasza:
Mizujs veletek kérdező?
2018. dec. 5. 13:29
 38/38 anonim válasza:
Mintha az én életem írtad volna le ugyan abban az évben. Én sajnos elvetettem..
2024. jan. 19. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!