Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom drogfüggő?
2 éve lesz hogy együtt vagyunk. Mikor megismertem elmondta hogy bio fű fogyasztó. Próbáltam neki segíteni ami sikeres is volt mert abba hagyta 2 hónapig. Legalábbis azt hittem már abban sem vagyok így utólag biztos. Nem tudtam mit vállalok, nem tudtam mivel jár ez a fajta függőség. Rengeteg vita, veszekedes. De ennek ellenére pedig egy nagyon jószívű, oda adó, udvarias, értelmes ember.
A baj viszont az hogy terhes lettem. Bajnak ugyan nem baj mert mégis csak egy kisbabáról beszélek de valahol pedig tudom nincs helyén a dolog. Mielőtt valaki felelőtlennek nevezne elmondom hogy fogamzásgátlót szedek folyamatosan és ez mellett óvszerrel is védekeztünk de ezek szerint ez kevés volt. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok kétségbe estem nem tudtam milesz, hogyan tovább. De valami az súgta nem szabad őt elvetetnem hiszen ha ennyire jönni akar akkor jönnie kell.
Elbeszélgettem a párommal azt hittem majd változik de nem így lett. Minden ugyan úgy folytatódik, a minden napos drog fogyasztás, a munkanélküli élete, és hogy eladja mindenét amit csak eltud.
A családom 100%-osan mellettem áll, támogatnak.
Ha van esetleg valaki aki hasonló cipőben volt akkor legyen szíves írjon nekem pár sort. Mindenki válaszát szívesen fogadom köszönöm a segítségeteket.
Persze, milyen érdekes, hogy mindenki, akinek becsúszik a baba, fogamzásgátló és 6 réteg gumi mellett esett teherbe. Kösz az esti mesét, pedig még nincs is este.
Amúgy ehhez csak annyit tudok fűzni, hogy hülye vagy. 2 évet együtt lenni egy munkanélküli drogossal..már rég kidobhattad volna. A gyerekedet pedig majd gondolod ő fogja tisztességben felnevelni? Én inkább elvetetném, mert már most szólok, hogy szingli anyuka leszel.
#1 mennyé csaje haza magadnak!
Hogy lehet olyat írni hogy vetesse el a babát,te nyominger...
Defelcsesztél.
Ne vetesd el, ha melletted a család.
Más is felnőtt apa nélkül!
De hagyd el azt a csöves lelkiszegeny embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!