Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom drogfüggő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom drogfüggő?

Figyelt kérdés

2 éve lesz hogy együtt vagyunk. Mikor megismertem elmondta hogy bio fű fogyasztó. Próbáltam neki segíteni ami sikeres is volt mert abba hagyta 2 hónapig. Legalábbis azt hittem már abban sem vagyok így utólag biztos. Nem tudtam mit vállalok, nem tudtam mivel jár ez a fajta függőség. Rengeteg vita, veszekedes. De ennek ellenére pedig egy nagyon jószívű, oda adó, udvarias, értelmes ember.

A baj viszont az hogy terhes lettem. Bajnak ugyan nem baj mert mégis csak egy kisbabáról beszélek de valahol pedig tudom nincs helyén a dolog. Mielőtt valaki felelőtlennek nevezne elmondom hogy fogamzásgátlót szedek folyamatosan és ez mellett óvszerrel is védekeztünk de ezek szerint ez kevés volt. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok kétségbe estem nem tudtam milesz, hogyan tovább. De valami az súgta nem szabad őt elvetetnem hiszen ha ennyire jönni akar akkor jönnie kell.

Elbeszélgettem a párommal azt hittem majd változik de nem így lett. Minden ugyan úgy folytatódik, a minden napos drog fogyasztás, a munkanélküli élete, és hogy eladja mindenét amit csak eltud.

A családom 100%-osan mellettem áll, támogatnak.

Ha van esetleg valaki aki hasonló cipőben volt akkor legyen szíves írjon nekem pár sort. Mindenki válaszát szívesen fogadom köszönöm a segítségeteket.

2018. okt. 27. 13:51
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%

Persze, milyen érdekes, hogy mindenki, akinek becsúszik a baba, fogamzásgátló és 6 réteg gumi mellett esett teherbe. Kösz az esti mesét, pedig még nincs is este.

Amúgy ehhez csak annyit tudok fűzni, hogy hülye vagy. 2 évet együtt lenni egy munkanélküli drogossal..már rég kidobhattad volna. A gyerekedet pedig majd gondolod ő fogja tisztességben felnevelni? Én inkább elvetetném, mert már most szólok, hogy szingli anyuka leszel.

2018. okt. 27. 13:56
 2/38 anonim ***** válasza:
59%
Nem voltam a helyedben, de én biztosan lépnék tőle. Aztán vagy megszabadul a függőségétől, vagy marad magának. De a tönkremenetelébe nem vennék semmilyen részt, ha meg valakinek fontos a gyereke, meg annak az anyja, az változtat. Ha nem, akkor meg mindenkinek jobb lesz. Drogfüggő ember mellett nem nevelünk gyermeket. Ha már életre kéreckedett.
2018. okt. 27. 13:58
 3/38 anonim ***** válasza:
92%
Volt egy ilyen csaj, valami Mária. Az is úgy esett teherbe, hogy még rendes szex se volt. A pasinak be is adta, hogy szűz és megszállta a szentlélek. A drogos csávó meg be is vette, mert haluzott már durvábbakat is. De a gyerek se lett teljesen százas, mindig tévképzetek gyötörték, azt hitte, hogy ő akkora arc, hogy ő vagy Isten, vagy Isten fia. De lehet, hogy csak megtalálta a szülei drog készletét. Csúnya történet, hamar a hatóság kezére került az egész bandájával, később könyvet is írtak róla.
2018. okt. 27. 13:59
 4/38 anonim ***** válasza:
0%

#1 mennyé csaje haza magadnak!

Hogy lehet olyat írni hogy vetesse el a babát,te nyominger...

Defelcsesztél.

Ne vetesd el, ha melletted a család.

Más is felnőtt apa nélkül!

De hagyd el azt a csöves lelkiszegeny embert...

2018. okt. 27. 14:01
 5/38 A kérdező kommentje:
Ez nem esti mese, lehet hogy van aki ezt hazudja de ha nem így lenne akkor nem mondanám hogy így van. Annyira hülye és felelőtlen nem vagyok , hogy ne védekezzek. Elvetetni már nem tudom mert elmúltam 12 hetes és amint le is írtam nem szeretném elvetetni még akkor sem ha egyedülálló anyuka leszek. Inkább valami megoldást szeretnék vagy tanácsot. De nagyon szépen köszönöm.
2018. okt. 27. 14:02
 6/38 A kérdező kommentje:
Utolsonak nagyon szepen koszonom jobb kedvem is lett :D
2018. okt. 27. 14:03
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
#4 Igazad van, sokkal jobb, ha majd a nagyszülők tartják el a gyereket, meg jön majd a segíly. Hogy is nem gondoltam erre...megyek is és felcsináltatom magam, majd apám eltartja a kicsit, én meg addig világkörüli útra megyek. Végülis ilyen egy felelősségtudó szülő, nem?
2018. okt. 27. 14:05
 8/38 A kérdező kommentje:
Nem kapok semmien segélyt. És nyilván ha már nagyobb lesz akkor elfogok tudni menni dolgozni míg oviba vagy bölcsibe lesz. Persze en se szeretnék hogy a szüleim tartsanak el. Igaz sok bevételem nem lesz de majd meghúzom a nadrágszíjat és beosztom azt ami lesz.
2018. okt. 27. 14:15
 9/38 A kérdező kommentje:
Szeretném* elnézést csak telefonon írok.
2018. okt. 27. 14:16
 10/38 A kérdező kommentje:
Persze a legjobb lenne ha megtudna változni és letudná tenni. Csak az a baj ez már lehet hogy reménytelen. Annyiszor volt rá lehetősége és mégsem teszi. Sokszor megígérte abbahagyja de 2-3 hétnél tovább nem bírta.
2018. okt. 27. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!