Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem neki vagy inkább ne? Többi lent.
* találtam egy közös szelfit a párom telefonjában teljesen véletlenül.
Az, hogy hülyének nézed magad, az egy dolog, de hogy másokat akarsz, annak mi értelme van?:D
Itt arról van szó, hogy a párod sokkal jobb pasi, mint amilyen jó nő te vagy. Ezért minden hülyeséget elnézel neki, még ezt is, hogy más nő után vágyakozik, valószínűleg alkalmanként meg is dugja.
Neked kell eldöntened, hogy lenyeled ezt egy életen át (amivel nincs semmi gond, ha ezt te tudatosan bevállalod), vagy keresel egy kevésbé jó pasit aki nem fog 24 órában hülyének nézni.
Ezt neked kell eldöntened.
De te elfogadtad a szamár szerepet, így van, mert meg te is írod.
"Végül engem választott, de félek csak azért, mert belátta, hogy a nőnek társként nem fog kelleni."
Akkor most miért panaszkodsz? Második vagy találkozik vele még akkor is, ha ezzel téged megbánt, szerintem a nő egyetlen szavára dobbantana.. szakítani nem akarsz, ezt így nem akarod akkor mit szeretnél? Még 5 évet várni, hogy hátha ez valtozik?
Tok mindegy h tiltod v sem (eleve nem a tulajdonod h megtiltsd neki), meg mindig vagyakozik utana es en a helyedben bmennyire faj,elengednem. Mindig ott fog motoszkalni benne a mi lett vna ha erzes.
Siman lehet h a hatad mogott evek ota beszelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!