Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyivel jobb testűek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel jobb testűek ezek a néger focisták igaz?

Figyelt kérdés
Erre jó a VB, ha másra nem is.
2010. jún. 24. 15:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Veszzenek a niggerek!
2010. jún. 24. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
csak egy filszi hórnak jön be egy nigger
2010. jún. 24. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Fehér hatalom!
2010. jún. 24. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Jézusom kérdező-.-

Mi az hogy mindenki erről álmodik?

Te beteg vagy.

Mellesleg fiú vagy lány vagy?:g

Mert szerintem az előbbi, és akkor gázban vagy:S

2010. jún. 24. 16:07
 15/21 hencsyke ***** válasza:
jesszusom h mennyi rasszista van ezen az oldalon.....mitől érzitek magatokat jobbnak náluk? egyáltalán ismertek egyet is közülük? mert ha ismernétek akkor nem beszélnétek így egy emberről.....
2010. jún. 24. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Hát nem is egy emberről beszélünk így;D

2010. jún. 24. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
A csudákat csak sokkal szűkebb mezben vannak, a fehéreknek is van olyan mellizmuk nyugodj meg.
2010. jún. 24. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem tetszenek. Széles orr, széles száj, nagy fül... Egyszerűen nem jönnek be a negrid rasszjegyek. Nem ítélek el senkit, akinek igen, de én pl. soha nem álmodtam néger f*szról, szóval ez a "mindenki erre gondol otthon" nagyon erős túlzás.
2010. jún. 24. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö most aztvárod tölünk hogy kimenjünk az utcára az elsö nigert elkapjuk,és aztkiabáljuk neki hogy "TÉPJ SZÉT TE MOCSKOS CSOKIS ÁLLAT" ?? : D

esküszöm megteszem... XD

2010. jún. 24. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi van? Nekem nem kell néger 30-as bré köszi,a barátom a 15cmjével is kielégít 3-4 szer egy szex alatt.. Ettől még nem vagyok prűd csillagocska, rosszul használod a kifejezést.
2010. jún. 24. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!