Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynàtok a pàrotok ha màr ennyire elhanyagol?
Figyelt kérdés
Munka utàn is segit ennek annak megcsinálni a kocsijàt, vagy elmennek meginni valamit haverokkal. Ez mèg hetente 1-2x okè, de mostanában ez màr mindennapos. Mikor szabadnapos is 3-4 óràt nincs itthon, csavarog mindennap. Van egy 2 èves kisfiùnk vele is egyre kevesebbet foglalkozik, ùgy kell rászólni, hogy egy kicsit játszon màr vele legalább, itthon se csinàl semmit, csak maszekba kocsikat szerel. Többször felhoztam màr neki, hogy ez tùlzàs, de mèg neki áll feljebb, hogy nem börtönben èl ő meg ha unatkozok akkor kössem le magam. Azt hiszi 2 èves gyerekkel azt csinàlhatok amit akarok. Nem tudom mit csináljak, màr kezd betelni a pohàr. Most is elment 10kor azt mondta, hogy max egy óra ès jön, de azóta se jött. Nem hiszem, hogy nőhöz megy, mert mindig munkàsruhába megy.2018. okt. 21. 13:15
11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj a szüleimhez se akarok visszamenni, apukám iszik, folyton veszekednek anyukámmal. Örülök, hogy elkerültem onnan, viszont egyedül nem győznèm a fizetnivalòkat. Szeretem a pàrom, ha nem lenne ilyen csavargós semmi màs bajom nem lenne. Ma pl dèlelőtt 2 óràt kint szerelt egy autót, mert pènteken adja el a haverja. Aztàn elmentünk kirándulni kb 10től este 6ig. Mikor jöttünk haza mondtam, hogy álljunk meg cigièrt, ne kèsőbb menjen este vissza, de azt mondta reggelig elèg. Persze este 8kor mondta, hogy csak elmegy venni cigit.. egy fèl òra mùlva jött vissza, mert azt mondta mèg kerülgetett a vàrosba. Ez csak nekem furcsa, hogy egy 38 èves fèrfi kerülget a vàrosba? Nem tudom màr lehet èn is tùl szigorù vagyok. A leirtak alapján szerintetek?
2018. okt. 22. 21:33
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szigorú, csak vannak elvárásaid amik tök logikusnak tűnnek. Már egy család vagytok, már nem kéne kitérőket keresnie, főleg nem mindennap. Érdekes ez a dolog, mert nagyon sok anyuka van így -szeri team és ugye kisgyerekkel hogy mozdulna ki? Nem egyenlő a gyerek nevelésben a részetek mert ő ugye dolgozik , és ha haza ér is inkább a munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!