Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövője lehet ennek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
26 éves sràc vagyok a baràtnőm 25. Lassan màr egy éve együtt vagyunk. Kezdetekben heti egy alkalomra volt lehetőség a sexre hely és az idő végett. Őszinte leszek elég gyors menetek voltak. Mostanra màr összeköltöztünk és lenne rà több alkalom, de egyre kevesebb az igénye rà. Ha lenne rà alkalom vagy tv-zik,vagy a telójàt nyomkodja. Érződik rajta, hogy nem vonzódik hozzàm. Napi egy egy puszi stb... Próbáltam beszélni róla, de mindig az a vàlasz, hogy minden jó és rendbe van. Sose mondta ki elsőre, hogy szeretlek csak mindig utánam. A sex is olyan mintha gyere tudjuk lefele aztàn szia. Tisztàra mint aki megjàtsza, hogy élvezi. Elsők vagyunk egymásnak mind a ketten. Ha enyire rossz vagyok az àgyba minek nem hagy el? Az a poén, hogy a leírtak nem àllandó jellegűek de elég gyakori mostanában. Minek akart összeköltözni és minek féltékeny akkor? Van olyan, hogy bevadùl és egyből szeretkezni kezdünk ami elég ritka.2018. okt. 19. 04:01
11/12 anonim válasza:
Emberesen meg kéne tömni a hölgyet. Nem tartok gyorstalpalót neked a baratnőddel, mert tisztelem a kapcsolatodat. Ez van, ha fantáziátlan, nem kreatív valaki a szexben. Ez a nőre is vonatkozik, aki nem ismeri a saját testét. Üljetek le, beszéljétek a problémáról.
12/12 anonim válasza:
Fél-egy év bőségesen elég ahhoz, hogy lebomoljanak a szerelemért felelős hormonok. Ha ez megtörténik, drasztikusan vissza szokott esni a libidó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!