Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az utóbbi fél évben elhanyagolt viszont ma történt valami ami után kaptam egy levelet, hogy minden megváltozik. A féltékenység miatt lehetett?
Ma reggel egy élelmiszer boltba mentem be ahonnan egy fiatal rendőr pasi jött ki és majdnem ki esett a szeme 🤣Mikor ki jöttem oda jött hozzám és el kérte a személyim igazoltatásra hivatkozva a kollégája meg az autóba vigyorgott. Az autóm adatairól semmit sem kért. El meséltem a páromnak mert mindent el szoktam és azt mondta szerinte azért igazoltatott, hogy meg keressen pl Facebookon. Ezután úgy pár óra múlva kaptam tőle egy üzenetet hogy ne haragudjak rá hogy semmilyen volt velem és nem foglalkozott velem csak sok gondja van(vállalkozás, stb) és nem tudja hol áll a feje megigéri, hogy mindent rendbehozunk ha még nem késő és ne felejtsem el soha,hogy ő nagyon szeret engem.
Szerintetek ez váltotta ki belőle?. Tényleg sokat veszekedtünk mostanság mert egy szabad napja sem volt soha és nem tudott velem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!