Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul fogok rajta valaha lepni?
Sziasztok!
27 eves ferfi vagyok es augusztusban lesz 1 eve, hogy szakitottam a baratnommel 6.5 ev utan. Azota volt az unnepek kornyeken egy kapcsolatom, de 2 honap utan szakitottam vele, mert nem ereztem semmit. Most ismet egyutt vagyok valakivel, immar 3 honapja es bar ugy erzem, hogy itt mar erzek, es ez mukodhetne hosszabb tavon is de meg a mai napig nem volt olyan, hogy ne jusson eszembe a regi kapcsolatom es az, hogy jo dontes volt e. Azt hozza kell tennem, hogy o is hasonlokeppen erez es egy szavamba kerulne, hogy ujra kezdjuk. Viszont az is ott van bennem, hogy valamiert akkor kimondtam a szakitast es azok a hibak egy ido utan ismet elojonnenek.
Ti mit tennetek a helyemben? Tul fogok lepni rajta valaha? Lehetek meg teljesen boldog mas mellett?
Persze, hogy túl fogsz lépni rajta ! Egy év az hosszú idő és egyre jobb lesz! Ha te szakítottál akkor nyomós okod volt gondolom és ha már egyszer eldöntötted, hogy így lesz jó, akkor maradjon is így ! Én nem vagyok híve a felmelegített kapcsolatnak, ha vmi nem működik később sem fog !
Csinálj olyan dolgokat, amiket nem a lánnyal csináltál, ami nem emlékeztet rá, amit esetleg te szerettél volna , ő nem , használd ki a nyarat! Ha ezzel a lánnyal úgy gondolod, hogy minden O.K. és szereted, jó vele lenni akkor ez már egy lépés a felejtés felé, persze azért ne használd ki a lányt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!