Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm sokallja az évi hazalátogatást a szüleimhez?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, barátnőm a célországból származik. Utóbbi időben azzal jön, hogy túl gyakori, hogy évente haza látogatok a szülőkhöz, s pénzügyileg sem éri meg. Hozzáteszem, állítása szerint sokba kerül. Miközben a fizetés nagy része arra megy el, hogy el van verve minden féle dologra. A pénz amit félre tudnék tenni évente simán lehetne 1 millió, de állandóan elmegy mindenre. Persze az sem segít, hogy ő háztartásbeli. Ezt mondjuk dicséretesen végzi. Finoman főz, mos és gondoskodó. De irtóra ledöbbent, hogy nem dolgozik, és még az én utazásom van meggyanúsítva a pénz elherdálására, miközben arra alig költök a hazaútra 300.000nél többet. Hol van az a határ, amin túl már a pofátlanság van?

2018. okt. 14. 01:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9.-es

Én is bocsi, csak még eléggé paprikás hangulatban voltam. S amúgy megértem, néha nekem is eléggé kicsúsznak a dolgok a számon.

Amúgy itt sajnos még félig meddig él a régi világ rendje, hogy általában az apa vagy a férfi a kenyérkereső, és az anya vagy a hölgy a háztartásbeli. De nagyon nagy mértékben megnőtt a nők munkavállalása.

S ki kell hangsúlyoznom, hogy amúgy tényleg amúgy nem bulizós. Nem is nagyon szeret idegenekkel beszélni. Csak sajnos a kedvesem annyira maximalista, hogy a különleges dolgokat szereti. S így egy fizetésből nagyon nem egyszerű.

2018. okt. 14. 02:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha maximalista dolgozni kell nem elég jol főzni meg takaritgatni otthon,az ölébe senkinek nem hullik semmi luxus cikk stb,csak annak aki érdekből keres párt,reméljük nálad nem ez van,h érdekből lenne veled,sokan nem engedik dolgozni a nőt az se normális,ma már egy fizetes lóturó.. Én spreciel sose szerettem háztartásbeli szerepet jó nem nézem le de van egy határ,elég hamar megkelett tanulnom dolgozni,sose szerettem ha vki eltart,kitart. Szerintem is itt az lesz h fél h a családodnak adsz pénzt igy kevesebb jut neki,kitudja,dolgozni kell ez alap,de vhogy meg kell tanulnotok jol kommunikálni is h ez mükődjön.
2018. okt. 14. 02:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezitek, hogy miért vannak elszállva a nők: nőként mondom, hogy ezért. Egy tál kajáért meg egy meleg punciért eltartotok egy embert. Akiben meg nincs gerinc/büszkeség/akaraterő/önállóság, az ki is fogja használni.
2018. okt. 14. 03:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyire szeret, ha a pénzen kattog, és nem gondol bele, hogy milyen érzés neked, hogy csak évente egyszer látod a családod? Mi nők sokkal érzelmesebbek vagyunk.
2018. okt. 14. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:

A kedves parod nem az evi hazalatogatasodat sokallja, hanem az zavarja, hogy annyival is kevesebb jut ra/neki. Foz, mos... wow. Aki a 21.szazadban a mosast munkanak ertekeli az nyilvan valami ertelmi fogyatekos szinvonalat kepvisel (nem rad gondolok kerdezo, hanem arra hogy a parod ezt is bele rakja nyilvan a felsorolasba, amikor azt elemzi, hogy o mennyi mindent megtesz erted napi szinten), ha egy gomb lenyomasa es szinek megkulonboztetese ekkora teljesitmeny.

Ez a csaj tok nyiltan lehuz teged es meg reklamal is, hogy nem engeded meg jobban lehuzni magadat.

2018. okt. 14. 09:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Hol eltek egyebkent?
2018. okt. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!