Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok ennyire más nőkkel szexelni a boldog párkapcsolatom mellett?
Rá kellene jönni, hogy nem vagy monogám. És miután rájöttél el kell fogadnod magad, mást nem tehetsz. Mármint persze megtagadhatod magad de hosszútávon úgyis rossz érzés fog elfogni miatta.
Én is túltettem magam ezen, ezért olyan nőt kerestem kapcsolatra aki hasonlóan nem monogám így nincs probléma abból ha mással szexelünk:)
Nincs megcsalás és ebből adódó energiagyilkos hisztik.. nem akarjuk egymást kisajátítani, tiszteletben tartjuk a másik nemi vágyát. Nem várunk el lehetetlent és felesleges, kínos önmegtartóztatást.
Ja.. és szabadabb vagyok mint valaha voltam, nem érzem úgy magam mintha megfojtana a kapcsolat!
4, egyrészt a válaszom nem azt jelenti, hogy fűvel fával lefekszem. Másrészt pedig használok óvszert, pontosan azért, hogy csökkentsem az esélyét annak, hogy hazavigyek bármit is.
Spórolj az ítélettel, neked is könnyebb lesz.
Nem akarsz más nőkkel szexelni, mert ha valaki akar valamit azt megteszi.
Egy dolgot akarsz bizonyosan, rettenetesen szeretni a barátnődet, ez amit nem lehet akarni, van vagy nincs.
Mit lehet tenni? Magadtól ráfogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!